aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2009-12-18 23:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shovakar bija peedeejais pankuukvakars ar siikajiem. staaveeju virtuvee pie pannas un gandriiz saraudinaajos. siikaa paardziivo manu aizieshanu, bet saprot mani savaa zinjaa. vinja savos 11 gados ar visiem nikjiem ir dziivesgudraakais beerns, kaadu esmu redzeejusi. mazliet zheel, bet mees abas vienojaamies par garaam veestuleem un draudziigaam telefonsarunaam.
un vispaar dziive ir nezheeliiga - taapeec lai es vareetu savam beernam nodroshinaat naakotni, man vinjsh bija jaaatstaaj. un gruutaakais shinii darbaa bija mana tieksme analizeet situaacijas - man shkjiet neiespeejami uznjemties pilnu atbildiibu par diviem sveshiem beerniem, apzinoties, ka mans beerns tajaa pashaa laikaa ir bez maates. nerunaajot nemaz par to, ka vinjam esmu tikai es, jo vinja teevs sho divu meeneshu laikaa nav atradis laiku pat piezvaniit beernam. izskataas ka sakjeeris atkal paariiti 'apburoshu' blondiinju..

taa nu vish i .. taa taa muusu dziive paiet!
no viena graavja otraa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2009-12-18 23:48 (saite)
Būtu lieliski, ja Tu varētu darīt to pašu AuPair tipa darbu un Tavs mazais varētu būt ar Tevi kopā! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2009-12-19 00:15 (saite)
Jaa, tas tieshaam nebuutu slikti. Kaut gan no otras puses man shkjiet ka shis nav darbs prieksh manis. Es nemaaku taa mieriigi straadaat maajaas. Man nepiecieshams kolektiivs, sabiedriiba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?