aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2009-11-16 11:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir dazhas lietas kuras sheit man neipatiksies nekad.

sestdien sanaaca braukt liidz centram lai satiktos ar aukleejamajiem. kaa jau parasti es nemaaku uz ielas iziet taa kaa no gultas, bet arii neatisos speciaali, bet vienkaarshi savaacos taa lai nav kauns spogulii skatiities. ejot apmeeram 200 m no autobusa pieturas liidz satikshanaas vietai mani divreiz pamaniijaas uzrunaat sveshi viirieshi ar piedaavaajumu padzert teeju. baac!!! kaa jau ieprieksh rakstiiju es sevi neuzskatu par skaistu, stiliigu, bla, bla, blaa.. bet nu shitais mani kaitina. es neieshu dzert teeju ne ar vienu ja vien pati to neveeleeshos! un man nepatiik ja mani uzrunaa sveshsi cilveeki tikai taapec ka vinjiem shkjiet ka taa driikst!
kaa lai izveido to masku izejot uz ielas lai pa gabalu buutu redzams ka esmu pashpietiekama, ka man nevjag teeju, sarunbiedru vai veel velns vinj zin ko..?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]delvira
2009-11-16 14:40 (saite)
saules brilles un mazliet gaisā deguns ir mana recepte dienām, kad negribas tējas :-))

vēlāk pie tā pierod. mēs esam uzauguši nedraudzīgā vidē, tāpēc šķiet, ka ja kāds piedāvā kaut ko, VIŅŠ NO MANIS KAUT KO GRIB (izmantot, piemēram). vēlāk pierodi un pasaki nē paldies bez emocijām. vai arī padzer to tēju, un izrādās, ir baigi forši ;-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-16 15:30 (saite)
saules brilles lietainaa Londonaa, vareetu buut diezgan uzjautrinoshi :)
bet laikam jau jaasaak pierast arii pie shiem 'siikumiem'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]delvira
2009-11-16 16:06 (saite)
nu - izveelies, gribi cilveku nesapratnes pilnos skatus par tavam saulesbrillem lietus laika, vai ari uzaicinajumus uz teeju :-))

man taa pierashana pati par sevi taa dabiski notika. pat nevaretu tagad pateikt, kura bridi pieradu pie taa vai shi :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2009-11-17 01:47 (saite)
nu takš paskaties, kādas tās britu sievietes, visas vienādas, figūras nekādas, augumi nekādi, mati taisni, griezumi līdzīgi, reitūzenes, zābaki, skaidrs, ka citas ievēro!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?