alexandra ([info]alexandra) rakstīja,
@ 2013-01-30 22:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
svētdien vakarā pēc brrr ausktas pasatigas mežaparkā braucu mājās 11.tramvajā. re, garām iekšlietu ministrija, kapiņi, laimas saldumu ražotne. pieturā brīvības iela, kur dailes teātris tuvumā, tramvajā iekāpa paprāvs pasažieru pulks. turklāt ar divām kopējām iezimēm: visas ir pusmūža sievietes un katrai pa beretei galvā. dažas bija divatā devušās uz izrādi, retāk pa vienai, un, re, sazīmējama arī kāda lielāka kompānija. būtnes gana atškirīgas: blondas un tumšmates, sakoptas un mazliet nevīžigas. arī uzkrāšojušās, tomēr pie tā vēl vajadzētu piestrādāt. vienai bija grezns mētelis. vairākām auduma mēteļi. kādai pat pufīga jaka. 

bet visām galvās beretes. balata. zaļa. sarkana. gaiši zila. melna. brūna. bordo. melna ar spīdumiem. gaiši pelēka. beretes ar tādiem komatiem galvas viducī. tikai beretes. 

gluži kā plates manā bērnībām; jā, melnas, bet katrai pa vidu apraksts uz krāsaina apļa, un ar caurums pa vidu. tad jau sanāk, ka viņas visas ir dīdžeji. griežas ap savu asi un griežas, un griežas.

tomēr, kāpēc tieši beretes? vai man pensiju gados arī būs jāvalkā berete? vai tas takai tramvajos braucot? varbūt ejot uz komēdijām un mūzikliem?




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ely
2013-01-30 23:24 (saite)
Man patīk beretes, ar nosacījumu, ka skaistas un kvalitatīvas. Piešķir šarmu, ja arī par visu pārējo ir padomāts. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?