aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-07-26 00:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: tired

EURENSSA 2010 II Neizdarītie darbi un viesi.
Iekārtojāmies pirtī, lai gan bija domāts, ka gulēsim teltīs, tomēr šīs kļuva, vismaz man, par manām mājām visu nedēļu. Nākošajā dienā mums bija jāizdara daudz lietu, jo māju saimnieks nebija izdarījis daudz ko tādu, ko bija apsolījis. Sākumā mēs sākām ar otras lapenes celtniecību. Es ar Rolandu rakām stabus, vilkām pārvalku pāri, stiprinājām tos. Tad bija jāskubina māju saimnieks, lai tak beidzot uzmūrē ārā virtuvi, kuru bija apsolījis, bet tā arī nebija uzbūvējis. Stress, stress, stress. Volejbola laukums arī puspabeigts- smiltis bija pilnīgi tikai vienai pusei, otrai tikai pa pusei. Pie tam, par smilti to bija grūti saukt- grants ar oļiem, tā precīzāk. Daži oļi bija visai iespaidīga izmēra, tos arī vajadzēja nolasīt. Āra dušām nebija aizkaru, elektrība bija pievilkta, bet nebija sataisīts viss līdz galam. Lapenē bija elektrība, bet tur arī bija ar šo un to problēmas. Tā nu visi ņēmāmies pa darbiem. Rokot stabus pa to sasodīti sauso zemi diezgan labi pārpūlējos, pēc tam jutos visai beigts, jā, slimība vēl nekur tālu nav atkāpusies no manis.
Dienas otrajā pusē parādās arī dalībnieki, pirmā dalībniece, kas atbrauc ir ukrianiete, to mājas saimnieks atveda ar savu busu, pa ceļam esot vēl viesi, bet tiem nepietika mašīnā vietas, bet vismaz viņu smagās somas visas paņēma. Aptuveni ap to laiku arī āra plītiņa bija pabeigta, protams, cements vēl nebija nožuvis, bet mums nācās vien uz tās jau sākt gatavot, jo dalībnieki sāka jau ierasties. Lēnām izrādam visu teritoriju, pastāstam kas un kā un kur tiks darīts. Tad visbeidzot arī ierodas organizatori, kuriem ir jāuzstāda zīmes, lai cilvēki zin, kur norisinās EURENSSA 2010 :) Garlaicīgi nebija, Cilvēki dažādi. Kopā mēs esam no 9 valstīm- Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Latvija, Zviedrija (ierodas pēc 2 dienām gan), Slovēnija, Vācija, Šveice un Meksika. Jutos kā māju saimnieks, un ar tādu domu ar devos čučiņāt, rīt viss sāksies un tad jau redzēs kas un kā būs.
Vēl tad es apsvēru doties mājās kaut kur uz nedēļas vidu, lai gan man patika tas viss, ko mēs darījām līdz tam, es nebiju drošs, vai man patiks tas, kad visa runa sāks vīties ap vides zinātni utt.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?