aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-07-03 01:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: tired

Izlaidums
Diena pagāja izlaiduma zīmē. Īpašs izlaidums- fakultāti pabeidz uzreiz 6 bakalaura programmas, bija arī maģistri, telpiskā plānošana un skolotāji.
Gatavošanās izlaidumam sākās jau iepriekšējā dienā ar runu. To bija problēmas, nespēju koncentrēties, nespēju uzsākt. Mētājos no vienas puses uz otru. Pazuda vēl elektrība uz 30 minūtēm. Stress. Sēdēju vannā ar iedegtām svecēm un domāju runu. Sākumā izveidoju pietures punktus, ap ko apaudzēt gudrus tekstus, lai tas viss savijas vienā sakarīgā stāstiņā :)
Lai nu kā, bet piebeidzu bīdīt tekstus 4:41 :D No rīta devu pārbaudīt 2 cilvēkiem, lai pasaka ko pielabot, stiliņu, kādu teikumu lieku izsvītrot, vai gluži pretēji pielikt klāt. Saņēmu pāris noderīgas norādes. Devos uz Rīgu, tad bibliotēkā iedevu vēl izlasīt runu vienam cilvēkam, kas vēl piekoriģēja, tad domāju, ka ir pat ļoti laba runa un printēju ārā.
Tad sākākais interesantākais- puķu pirkšana, paziņu tik daudz... aprobežojos ar 9 cilvēkiem, kam varētu dot ziedus :) Pēc tam došanās uz LU. Tik daudz cilvēku..
Ieņēmu savu vietu un tad viss varēja sākties. Blakus apsēdās vienas absolventes tēvs- tāds visai pļāpīgs un uzbāzīgs :) Visu laiku gribēja ar mani runāt par dažādām tēmām, bet lielākoties par fotoaparāta iespējām un tā režīmiem... Nespēju runu pārlasīt no sākuma līdz beigām, visu laiku vajadzēja runāties. Dīvaini bija klausīties savu balsi, sajutos vecss :D Pēc uzrunas pat saņēmu ovācijas un aplausu jūru, pēc visa pasākuma vēl daži pateica, ka runa esot bijusi lieliska (nedomāju gan, ka tik lieliska, bet prieks, ka patikās)
Es arī saņēmu ziedus :)
Pēc tam devos kopā ar Andu pie viņas uz bilžu vakaru. Pa ceļam satikām vēl viņas draudzenes un kopistiski devāmies uz dzīvokli. Pa ceļam iegājām IKI veikalā, kā izrādās mani tur noturēja par darbinieku, pat divreiz :D
Bildes, bildes, bildes, labas atmiņas un lieliski skati, tā ar domu, tur vajadzēs aizbraukt vēl. Un daudz kas neredzēts vēl ar. aiii.
Pēc tam devos uz mājām, un kā par pārsteigumu pašam, pat nenokavēju autobusu, sekunde sekundē paspēju.
Šī diena bija gara, bagāta ar emocijām un interesanta. Naktī tikai sajutos jocīgi.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?