aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-06-30 00:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake

Ciemiņi
Šodien pie manis atbrauca ciemiņi, pareizāk sakot tik 1 cilvēks- Anda. No rīta nedaudz nervozēju, jo nezināju īsti kas un kā :)
Tuvu pusdienlaikam Anda ierodas un dodamies uz dārzu lasīt zemenes. Jau sākotnēji, apciemošanas mērķis bija saldējums, zemenes, ķirši. Pēdējo gan nebija, jo daži divkājaini ģimenes locekļi un uzbāzīgi lidoņi visu ir nolasījuši jau. brr.
Pēc zemeņu savākšanas gājām uz mājām tās pagatavot, pa ceļam līkumu līkumiem izstaigājot Iecavu. īstenībā man tā īsti Iecava nav patikusi, bet rādot ciematu cilvēkiem, kas šeit nav bijuši, pat likās tā tīri ok- sakopta, klusa.
Pastaigājāmies gar upi, veikalā nopirkām saldējumu un krējumu. Tad jau līdz mājām un virtuvē jau gaidīja salāti. Pagatavoju zemenes ar krējumu un cukuru (baigais jau darbs :D) un saldējumu ar kabaču + plūmju kompatu. Neticami, man zemenes likās par saldu un es ieest nevarēju :( Saldējums un kompots atsevišķi ir saldi, bet kopā tā nelikās :D
Barošanās virtuvē paralēli notikās arī sarunas par dažādām tēmām utt. Tā interesanti parunāties ar cilvēkiem vispār.
Sarunas tā ieilga, ka uz darbagrupas sēdi nemaz neaizbraucu Rīgā :) Pēc tam nesteidzīgi gājām uz autoostu, izejot vēl dažus līkumus. Praktiski visu Iecavu izstaigājām, Ja atbrauks nākošreiz ciemos nebūs īsti kur vest vairāk :D
Galvenais uzdevums- likt Andai ievēlēties kādu vēlēšanos, ejot pāri pirmo reizi tiltam izpildīts, pat 2x :) (īstenībā šo lietu es pats sev vairākas reizes atgādināju, lai neaizmirstu īstajā laikā pateikt, man tīk šī tradīcija, bet parasti par to aizmirstu.)
Pēc tam atvadījos, devu gan līdzi zemenes, ko paši salasījām un valriekstus, kurus man ģimenē tā īsti neviens need. Pēc tam saņēmu uzaicinājumu uz bilžu vakaru ceturtdien (uh, rādās tā būs viena traka, gara diena:) )

Pēc apciemojuma radās tāda laba sajūta, tā it kā būtu kas labs izdarīts ;) Vēlāk saņēmu vēl ziņu no Vides ministra, kas ir ar mieru iesaistīties vienā pasākumā, kur es esmu pieskaitīts kā organizators. Kopumā sanāca tāda pozitīva diena :) Tagad vakarā nedaudz pozitīvas mūzikas un miedziņš arī tā varētu nākt.
Vispār tāda trausla sajūta.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?