aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-06-27 00:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: touched

Ķirši
Man tā nepatīk brīdis, kad aizmirst ko gribēja teikt vai rakstīt :) Vakar bija kāds idiāls notikums, bet es nespēju to atcerēties :(
Šodien lielākoties garlaikojos dārzā- piepalīdzēju vecākiem ar šādiem tādien nenozīmīgiem darbiņiem, ko es varēju izdarīt. Izstaigāju visu dārzu, man liekas, ka katru reizi tur var atrast kādu jaunu augu sugu, jo mātes mīlestība pret augiem ir neizmērojama..
Šodien ievēroju, ka ir nogatavojušies pirmie ķirši :) Tātad ķiršu sezona arī ir sākusies, tik pamaz gan viņu ir, šogad raža ir gaužām maza.
Vēlāk devos ikvakara izbraucienā ar riteni, un pirmo reizi saskāros ar riteņbraucēju lielāko biedu- suņiem, precīzāk veseliem 4 :) Sāku apsvērt par maršruta maiņu, jo visu laiku es braucu vienu un to pašu maršrutu.
Šovakar ar izdevās kaut kas sen aizmirsts. Kad biju nobraucis pusi distanci un gaidīju pie vilciena pārmijas, es ieelpoju gaisu kārtīgi plaušās un galvā viss sagriezās. Likās, ka sajutu smaržas, kuras pirms tam nebija, pacēlos spārnos, iestājās tāds klusums. Radās tāda harmoniska sajūta un man vairs nešķita svarīgi tie jautājumi, kas parasti pārņem mani, kad esmu viens.
Lēnām sāk palikt garlaicīgi, drīz laikam ir gaidāmi ciemiņi. Īstenībā šī sajūta ir neizutrama. Agrāk es varēju dienām un nedēļām pavadīt vienatnē, pat vairākas dienas neizdvest ne vārda, bet tagad, studējot, esmu tā pieradis pie sabiedrības, ka ir visai grūti.

Bet pār visu- šodien ir ķirši mm :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?