aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-06-25 00:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: complacent
Mūzika:Mofo

Virpulis
Svētkiem nebija mērķa, domāju, kas pirmais patrāpīsies, tur arī varētu doties. Vairs nav kā agrāk, kad bija neskaitāmi piedāvājumi, kur svinēt Līgo :) Bija visu laiku tāda sajūta, ka vajag uzņemties iniciatīvu, bet nespēju. Tas turēja kā barjera, un īstenībā, par to es sevi nedaudz ienīdu un šaustīju.
Izdomāju svētkus svinēt, vai vienkārši pavadīt pie kursabiedra, kas uzaicināja. Devos uz Rīgu, nedaudz iepirkos un devos uz norādīto vietu. Pa ceļam pārdomāju un mēģināju noskaidrot, ko dara kāds no maniem draugiem, bet svētku iespaidā nedzirdēja manu zvanu. Atgriezos pie vienīgā varianta un devos pie kursabiedra. Īstenībā nebija nemaz tik slikti, sajutos gan nedaudz vecs, jo vienīgais ko mēs darījām- runājāmies, ēdām, spēlējām dažādas galda spēles. Apēdu gandrīz vai visus burkānus un citus dārzeņus- ziniet, veselīgais dzīvesveids un tā. Īstenībā sarunas bija visai lādzīgas un man patikās.
Tā nosēdējām līdz pat 4 rītā. Nedaudz pagulēju un devos uz mājām, pa ceļam iegāju veikalā nopirku veselības dzērienu, zemenes un sieru. Aizbraucu mājās un visu to notiesāju- sajutos nedaudz kā svētkos, veselības dzēriens atgādināja alus pudeli un tas izraisīja nedaudz smieklu ar :) Patikās klausīties pļavas skaņās, kamēr to visu notiesāju.
Pašā vakarā devos izbraucienā ar riteni, lai gan jutos nedaudz sliktāk nekā parasti, kad dodos izbruacienā ar riteni, bet rezultāti bija labāki :) Devos uz savu galamērķi, tur nedaudz atpūtos- tā fantastiski, pļavas pievakarē ir tik skaļas. Saulriets un dzelzceļš, sliedes, neliels pakalniņš, pļavas un pilnīgs klusums, tas viss kopā un lielā daudzumā. Nomierinājos un, kad atbraucu mājās jutos omulīgi. He heiii šodien bija atkal neliela uzvara :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?