aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-06-22 23:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: bouncy

Sākam pieskatīt sevi :)
No rīta izvācu beidzot visas mantas no dzīvokļa, precīzāk rallijā atrastās mantas :) 3 maisi uhh.

Vakarā uzsāku sportiņu ar veselības novērojumiem :)
Distance vienkārša, tikai 5.4km vienā virzienā un atpakaļ. Tātad kopā vien 10.8km
Dīvani, ka turpceļā man prasīja par 2 minūtēm vairāk laika nekā atpakaļceļā. Kopējais laiks tika pavadīts 32 minūtes, vidējais ātrums 20,33 km/h ;) Nav īpaši ātri, bet nav arī palēni :) Tīri pieklājīgi
Sirds rādītāji- asinsspiediens pirms: 132 uz 80 un sirdspukstu skaits 64. Atpakaļceļā asinsspiediens 151 uz 88 un sirdspukstu skaits 124. Nav ne jausmas, vai šie rādītāji ir labi vai slikti. Kad nākošreiz došos pie ārsta, cītīgi noprasīšu kas un kā :)

Pēc tam devos uz Dārzu, pa ceļam ieraudzīju ezi, kas devās pāri ceļam :) Uzreiz piestāju un mēģināju pieskarties. Ezis sāka rūkt un stenēt. Tad izdomāju vienkārši nofotogrāfēt un likt viņu mierā. Dārzā ieraudzīju beigtu vārnu, laikam kāds viņu tur ir nomušījis, ogas vismaz vairs needīs, tuvākā apkārtnē nemanīju nevienu citu vārnu.

Atpakaļcelā mierīgi pavizinājos pa parku. Piestāju pie jasmīniem un ostīju- tā patīk tā saldā smarža, uzreiz nāk bērnības atmiņas. Pēc tam uz mājām, duša un priecīgs prāts. Rīt Līgo, bet man kaut kā vienalga- tagad ir pārāk labi, lai domātu kas ko un kā ;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?