aleksandr_vlad ([info]aleksandr_vlad) rakstīja,
@ 2010-06-18 17:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: bouncy
Mūzika:Muse

Veselība & Lode
Tā medicīna ir interesanta lieta :)
Biju pie ārsta, kur pateica pēdējās analīzes, izrādās, dažas zāles nevis palīdz, bet pat ir pasliktinājušas manu stāvokli :D
Ir tagad liela daļa noņemta nost, varu sākt beidzot kaut ko aktīvi sākt darīt mmm :)
Varu sākt lēnām paskriet, pamīties ar riteni, bet ne pārpūlēties.

Rolands teica, ka dodas uz Lodi, un tā es (kā parasti ar vismaz 1h kavēšanos) pievienojos viņam un devāmies uz Lodi apskatīt maziņos :)
Pirms tam gan satikos ar Andu, nedaudz papļāpājām par to kā viņai klājās Norvēģijā, aicināju līdzi uz Lodi, bet nevarēja- dodas jau nākošajā braucienā uz Vāciju ahh, fooorši. Nekas, gan es ar paceļošu, kad ļaus man veselība :)

Lodē foooorši, tāda laba sajūta. Bijām vakarā, kad 2. kursa ģeologi praksi jau bija nokārtojuši un ieradās jaunā maiņa- 1. kursa ģeogrāfi. Dedzinājām ugunskuru un runājāmies, runātāju gan nebija visai daudz, bet bija interesanti. Ģitāra bija, pat veselas 2.
Nākošajā dienā aizņēmāmies no 1. kursa riteņus un devāmies nelielā izbraucienā pa Lodes muižas apkārtni (es tak ar beidzot varu darīt k-ko fizisku :) ) Es ar Rolandu rakņājāmies pa pāris karjeriem un meklējām visādus interesantus iežus, kamēr Katrīna tā nedaudz garlaikojās. Tad devāmies meklēt 2 ezerus, kas atrodas viens otram cieši blakus un kurus savieno grāvis. Tādu brīnumu gan mēs neatradām, bet atradām vienkārši ezeru, pie kura tad ar uztaisījām ugunskuru un nedaudz iestiprinājāmies. Atpakaļceļā vēl nedaudz neveiklas bildes un atpakaļ uz Lodi. Tad ar devāmies atpakaļ uz Rīgu, pa ceļam vēl dažus stopotājus paņēmām un aidā atpakaļ uz Rīgu.
Ir parādījies mērķis, ir foooorši :)
http://www.youtube.com/watch?v=YDsLKEado_o



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?