perfect drug ([info]coma) rakstīja,
man liekas, ka jābūt pilnīgam idiotam, lai neatkostu to, ka džeks tikai tēlo.
1. kārt jau tāpēc, ka tik tizli eksemplāri reti kad dzīvē gadās. ja nu vienīgi tie ir speciāli šovam audzēti indivīdi, turēti kaut kur kanzasas ārēs izvietotās mucās un baroti pa spundi ar sarullētām pankūkām.
2.kārt tāpēc, ka viņš regulāri atkārto vienus un tos pašus trikus.
3. kārt tāpēc, ka pieņēmums, ka viņa ģimenīte gribēs līst karstā vannā, piepildās jau pirmajā vakarā.
4. kārt - ja jau blondīnei pretī nebūtu tāda idiotu ģimenīte, tikt pie apsolītā miljona būtu vieglāk par vieglu, bet īsta idiotu ģimenes atvase noteikti būtu iemācāma cilvēciski uzvesties. šeit jāatceras citi šova priekšgājēji, kas, kā jau amīšu realitātes šovi izceļas ar nežēlību pret dalībniekiem un to fizisku un/vai garīgu mocīšanu. un protams - neiztrūkstošais fināla pārsteiguma moments - vairākas nedēļas lenktais miljonārs patiesībā izrādās vienkāršs lopkautuves strādnieks, kas pelna minimālo algu un brīvajā laikā dzīvo treilerī, kā arī citi līdzvērtīgi pārsteigumi.
citos šovos, lai tiktu pie lielā ļimona, dalībnieki ēd buļļa zarnas, bet blondīne cer izsprukt sveikā ar samērā miermīlīgu papucīša burkšķēšanu par jauno znotu, kuram beibe pat pieskārties nevar, ja nepiesola naudu vai pa purnu sadot.
5.kārt - dauņu ģimene nevar būt īsta tā iemesla dēļ, ka šova veidotāji nevarētu prognozēt to, vai kādā brīdī dauņi, pavisam pretēji šova idejai, nesāk uzvesties normāli, kas, ņemot vērā piesolīto balvu, arī varētu notikt.
arī blondīnes "līgavainis" pavisam aizmirsis tēlot to, ka viņam kārojas galvenās balvas un dara visu, lai beibe pie tās netiktu (un pats, protams arī, kas liek domāt, ka tādējādi misters rausītis gūs lielāku labumu)
lai novērstu idiņu pārvēršanos normāliķos naudas gūšanas nolūkos, viņiem būtu jāliek par zināmu atlīdzību nedaudz pietēlot savu stulbumu, taču uzticēt muļķim tēlot muļķi ir muļķīgi, ja var to likt darīt profesionālam aktierim, tātad secinājums šeit jau rodas - līgavaiņa ģimene ir safabricēta!

un, nonākot pie šī secinājuma, blondīnei jāsāk izturēties pret savu bumbulīti ar cieņu, nevis vāji slēptu riebumu, ar kādu tādas blondīnes mēdz aplūkot skudrulāčus nacionālajā izbāzeņu muzejā.

vārdu sakot - nekāda ticamības momenta!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?