toadbeauty ([info]toadbeauty) rakstīja,
Principi ir labi, tikai atceries, ka visas sievietes ir duras. Goda vārds!

Redzi - ja vīrietis iet ar dāmu uz krogu vai kā citādi viņu aptēkā, viņam ir pamatā viena doma prāta. Neprecizēsim kāda, jo visi vīrieši ir vienādi :)

Ja sieviete iet viņam līdz, viņa ir vienkārši dura (manā gadījumā - bezkaunīga izmantotāja). Viņa iet ar to veci papļāpāt, iedzert, padejot un citādi labi pavadīt laiku. Ja viņš sāks izteikt nelabus piedāvājumus, viņš visdrīzāk riskē dabūt pa aci. Viņš tiks nosaukts par cūku vai kā tamlīdzīgi. Šausmas, kā tu tā varēji (kaut gan jau sākumā bija skaidrs, ka šāda situācija varētu izveidoties)!

Domā, ka šī rūgtā pieredze ko maina? Ak, nē jel! Viņa aizbizos ar nākamo veci uz krogu, jo tas ir fun!

Un, tici man, ka tur nekādu slēpto domu no sievietes puses nav. Duras un viss.

Apdomāties viņas sāk tad, kad vīrs viņas vakarā sagaida nevis vairs ar slotu, bet jau ar piepuņķotu kabatlakatiņu. Slota - tā tikai veicina pretsparu. Ak, tu lamāsies - nu tad es par spīti aiziešu atkal kaut kur.

Bet tas piepuņķotais kabatlakatiņš iedarbojas spēcīgi. Kad vīrietis atļaujas sievietei parādīt, cik viņš viņas dēļ var būt jūtīgs un vājš, tad viņa sāk aizdomāties... A varbūt nevajag tik traki...


Bet tā emocionālā krāpšana - tas ir bullšits. Tad jau visi veči ir krāpnieki un maitas, kas lūr pornosaitus un blenž uz garāmgājējām.

Īsta krāpšana sākas tad, kad pazūd jūtas vienam pret otru, bet tās tiek imitētas.

Sorri, baigi gari sanāca.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?