alt ([info]alt) rakstīja,
Pašlaik notiek spēle, pārtraukums.
16770 skatītāji ieradās Mr Yous's Club of fun Arena, kur laika apstākļi bija diezgan piemēroti futbolam. Amrijas taktika ietvēra interesantu 3-5-2 kombināciju. Bija izvēlēti šādi spēlētāji: Rannal - Vārtiņš, Pokrovskiy, Sviestiņš - Stūrmanis, Zubrickis, Binklers, Brangulis, Dzelzis - Tishkov, Beirne.

Bandīti bija izvēlējušies stratēģisku 4-3-3 izvietojumu. Sākumsastāvs: Zhiganov - Mikkelsen, Bērtulis, Rubio, Rusakov - Michielsen, Zurita, Grusov - Būmanis, Borisyuk, Heikkinen.

Spēles 1. minūtē mājinieki izvirzījās vadībā ar 1 - 0, kad pēc piespēles no labās malas Vsevolod Tishkov bez piepūles raidīja bumbu vārtu augšējā stūrī. Nepieredzējušais Linards Brangulis izdarīja pilnīgi nevajadzīgu pārkāpumu pie sava soda laukuma. Viņam par laimi brīvsitiens lidoja garām vārtiem. Amrijas palielināja savu pārsvaru līdz 2 - 0, kad pēc centrējuma no laukuma labās puses Kristofers Zubrickis ar galvu raidīja bumbu vārtos. Pēc tam Amrijas samazināja spēles tempu, lai vairāk koncentrētos aizsardzībai. 19. minūtē Alex Beirne izrāvās garām viesu centra aizsargiem, kuri vairs nespēja viņu kavēt: 3 - 0! Bija jau nospēlētas 20 minūtes, kad Vsevolod Tishkov mēģināja pārmest bumbu pāri vārtsargam, taču tā lidoja arī pāri vārtiem. 22. minūtē Maximillian Grusov guva vārtus pretuzbrukumā, panākot rezultātu 3 - 1. Spēles 23. minūtē Amrijas spēlētājs Māris Sviestiņš neizmantoja izcilu iespēju, neapstādinot bumbu, raidīt to vārtos, taču viņa sitiens no labās malas bija ļoti neprecīzs. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 3 - 1. Amrijas kontrolēja bumbu - 75 %.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?