alt ([info]alt) rakstīja,
6089 fani bija ieradušies Jelgava Stadium, un laika apstākļi bija diezgan patīkami, par spīti draudošajiem mākoņiem pie horizonta. Jelgava sāka ar 4-4-2 izvietojumu. Sākumsastāvs: Sprungulis - Fricbergs, Tielavs, Čupiņš, Golikov - Kolmakov, Simsons, Vašers, Beks - Rozītis, Lobachev.

Amrijas bija izvēlējušies stratēģisku 3-5-2 izvietojumu. Sākumsastāvs: Rannal - Rozenvalds, Vārtiņš, Pokrovskiy - Stūrmanis, Zubrickis, Binklers, Brangulis, Dzelzis - Tishkov, Kozlovskis.

Spēles 9. minūtē Amrijas Alexey Pokrovskiy izrāvās pret vārtiem laukuma vidusdaļā, izvirzot viesus vadībā, 0 - 1. Amrijas spēlētājs Voldemārs Binklers saņēma aizsardzību caururbjošu piespēli un spēles 20. minūtē raidīja bumbu garām pārsteigtajam vārtsargam: 0 - 2. Pēc stūra sitiena bumba nonāca pie Juris Čupiņš, kurš atradās viens pret tukšu vārtu stūri, taču viņš pārcentās un raidīja bumbu garām vārtiem. 34. minūtē pēc saspēles laukuma vidū sekoja precīza piespēle un Vsevolod Tishkov pēc neliela sprinta raidīja bumbu vārtos, palielinot Amrijas pārsvaru līdz 0 - 3. Rojs Kozlovskis no Amrijas 41. minūtē izlauzās cauri mājinieku aizsardzības mūrim, un viņam atlika viens solis, lai nogādātu bumbu vārtu tukšajā stūrī. Taču pēkšņi no kreisā flanga piesteidzās mājinieku aizsargs un atsita bumbu no vārtu līnijas. Komandas devās pārtraukumā pie rezultāta 0 - 3. Amrijas dominēja šajā cīņā, sasniedzot kopējo bumbas kontroles laiku - 81 procenti.






(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?