aizmuguras ([info]aizmuguras) rakstīja,
@ 2005-03-18 14:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izskraidīju savus favorītus draugos.lv . Tīri vai gribas sev paglaimot, ka esmu patiešām skaistas, simpātiskas, šarmantas un visādi citādi uzmanību piesaistošas meitenes pieadījis kaut kur ap 100. No vienas puses tāda savāda sajūta - kāds prieks, ka Latvijā ir tik daudz brīnišķīgu sieviešu, no otras - vai tik es neesmu sācis sev vākt slepenu un virtuālu harēmu, neskatoties uz to, ka ar lielāko daļu to meiteņu man nekad nekas nesanāks. Kāpēc tiešām skaistumu nevar paņemt kā jūru uz paģirām izdzert?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aizmuguras
2005-03-18 15:13 (saite)
Mūsu laiks ir virspusējību laiks. Paskaties, kas darās sieviešu/vīriešu žurnālos... ir kāds lasāms? lielāko daļu materiāla aizņem seksīgas dabas materiāli, padomi kosmētikā u.t.t. - respektīvi akcentu tāpat met uz ķermeni, dvēsele tajā visā ir kaut kur tālu tālu... redzēs kāda būs nākamā paaudze kas tikai pie šādas informācijas augs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]noamii
2005-03-18 15:20 (saite)
ai, man riebj tādi žurnāli. Bet man viņi ir. Tomēr es tajos izlasu labi ja 5 lpp. Kāpēc man viņi ir, ja man riebj? Tāpēc, ka es esmu sieviete un savā ziņā man viņi patīk. vienkārši jāsaprot,kura informācija ir vērtīga, kura - ne.
Agrāk ļaudis dzīvoja bez masu medijiem vispār. Bija mīlestība, naids, sekss, attiecības un problēmas. Un bija labi. Viņiem bija vairāk iztēles. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?