agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-01-29 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mission (im)possible
kaut kur te komentāros panesās jautājums (retoriskais, mūžīgais) - vai ir iespējama draudzība starp sievieti un vīrieti bez seksa vai vismaz ikvakara pamasturbēšanas, skatoties uz viņas/viņa bildīti.
ir iespējama!!! konkrēts piemērs esmu es! man ir druška, viņas kļička - el. mēs esam labākie pretdzimumu draugi, kādus es savā mūžā esmu saticis. mēs esam tusējuši, gulējuši vienā gultā, runājuši līdz 05:00 no rīta, braukushi ar riteņiem un slēpēm un apspriesushi kāpēc mums ir labi, kā ir un kā mēs sačkarētu savas attiecības, ja mēs nokniebtos. she is my best female friend! mēs esam draugi jau 4-6 gadus, apmēram, un mēs neesam iekārojuši viens otru un mēģinājuši dzērumā iebāzt roku otra kājstarpē vai ar maigi piemiegtām acīm skūpsīt otra kaklu stāvot saķērušies stacijā aukstā laikā.
no šī mirkļa man ir tiesības aizliegt teikt, ka draudzība bez seksa starp vīrieti un sievieti nepastāv. sakiet, ka nepastāv, bet ir viens izņēmums.
p.s. es ceru, ka jūs sapratāt, ka tekstā pieminētā beibe nav mana girlfriend. teksts ir par citu beibi, nevis manu girlfriendu. nedomājiet , ka jau 4-6 gadus neesmu kniebies :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2003-01-29 18:32 (saite)
nezinu kā ir ar beigtām sievietēm, bet ar dzīvām gan tu tikko izlasīji piemēru :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?