agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-12-05 10:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:звери - дожди-пистолеты

on your desk
laiciņu atpakaļ mxz bija uzskaitījis visu, kas atrodas uz viņa galda @ the current moment. pienācis laiks man izdarīt to pašu

darbs: telefonu numuru liste, telefona turētājs - zebra, pildspalva, o.5 coca~cola, zaļa diskete, mobilais telefons, fiksētais telefons, divas peles un klaviatūras, aizdevuma līgums, ētera progammas plāns, atslēgas, beta kasešu labels, dienas jautājums prāta fabrikai, šalle, pontiac firebird fotogrāfijas, printeris, melns monitors, bibliotēkas kartīte, beidzot pierre cardin cigaretes, šķiltavas, šķēres

mājas: a floor - monitors, daily planner, pildspalva, divi krūzīšu paliktņi, bērnu ziede, lai nesāp augošie zobi/smaganas, melna klaviatūra/pele, wireless peles/klaviatūras raidītājs, divi diski bez vāciņiem, no darba galda pārnestās cigaretes/šķiltavas, mobilais telefons
b floor - tv, resīvera, dvd atskaņotāja, playstation2, vhs pultis, wireless pele, pildspalvu kaudze, vizītkartes, magnētiskās kartes, četri krūzīšu paliktņi, sešas, līdz galam neizlasītas, grāmatas, diskešu kaste, ~ 40 cd plauktiņā.
c floor - shared joy kartīte no gt, spēļu kārtis, tv5 pulkstenis, mobilais telefons un mob. tel. butaforija, svečturis, divi melni lifestyles prezervatīvi, izšautās bises/revolvera/pistoles čaulītes, nasty vīraka turētājs



(Ierakstīt jaunu komentāru)

pilnigi arpus teemas
[info]aginja
2003-12-05 13:03 (saite)
nezinu kada sakara,bet es tevi shodien redzeju sapnii. tu biji cienijamaa vecumaa, ar paresnu vederu un smiekligi pukjainos shortos centies savaldzinaat visas rajona smukaas meitenes:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: pilnigi arpus teemas
[info]agressor
2003-12-05 14:16 (saite)
nu novāc to bildi, vai arī šeit mēģini atstāt blank field userpikčera vietā :)

diez, cik vēl man nezināmi cilvēki redz mani sapņos, nemaz nezinādami, ka tas esmu es :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: pilnigi arpus teemas
(Anonīms)
2003-12-05 20:26 (saite)
Nezi nezi, puis, vai tik Tev nav megalomaanija...:))P Galu galaa, pat kakjis driikst skatiities uz karali...un sapnjos jau it iipashi..:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aginja
2003-12-05 17:57 (saite)
iedomajies,es vel tevi nu taa uz gadiem piecdesmit maceju iedomaaties,nemaz nezinot dzive.
jestrs vechuks.
;)
nez ko freids par shito teiktu?

(Atbildēt uz šo)

jaaa..
[info]yuna
2003-12-05 18:25 (saite)
man ljoti iepatikas tavs b floor's:))))
arii darba vieta tev ir perfektakajaa kartiibaa:))))

galvenais - nekaa lieka un viss pa rokai(es par c floor)..:))

p.s. a galda (kaut viena) majaas tev nav??? man kaukaa liekas (nee, neviss liekas,bet taa ir-iz savas pieredzes)kaa baigi nerti ir uz griidas klavu turet- elkonjus nav kur likt..:)))))

p.p.s. TV5 shancee!!????

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: jaaa..
[info]agressor
2003-12-05 18:33 (saite)
nu galds man trīs flooros :)
tipa tāds kā lai pasaka... nu īsts datorgalds :))
nu tipa šitāds, bet nav šitāds : [http://www.canadiantire.ca/gateway/images/aroundthehouse/computer-desk.jpg]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jaaa..
[info]yuna
2003-12-05 18:38 (saite)
nu es dullais dauka!!:)))))

taa ne uz reiz iebraucu, laikam ka piektdiena;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zdv
2003-12-06 15:04 (saite)
Nu ko lai saka - riktīgs bardaks tev uz galda . . . man gan ir tīrs intelektuālais bardaks uz galda - scenāriji, kesetes, pildspalvas, zīmuļi, dzēsene, ideju note-book, lekciju handouts lielā zilā mapē, tevis iedotā pilnā coca cola kaniņa ar tavu blabla, Gotjē smaržas, toletes ūdens no Kanāriju salām, disketes, Ozon cool mints, minerālūdens, bezgalīgas chewing gum kastītes, Aarhus karte, liels zils Bang&Olufsen telefons (briesmīgi nesmuks) . . . Film Club filmu katalogs dāniski :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gt
2003-12-06 19:01 (saite)
a zdv grib būt šika. tiek uzsvērtās tieši tās lietas, kas viņu padara šikāku par to, kam ir tikai parasts (ne no dzimtenes, jo valda doma, ka citur ir labāk + varam spriest par $, vai vismaz draugu $)tualetes ūdens un filmu katalogs dzimtaja valodā. dižojies? tasw ir labi, viņiem patīk, ka viņiem ir tas, kas nav citiem. ar ko gan citu mēs būtu tik īpaši.
kādas firmas dzēšgumija tev ir? vai arī branda minēšana nepiestāvētu tev. jo dzēsenīte nav uz brazilijas ciemata lielākā gumijkoka bāzes taisīta. kas pie tava vārda varētu peivilkt vēl vienu +.
bet no otras puses, kāpēc nepadižoties ar spalvām, kas mums ir?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2003-12-06 23:02 (saite)
gt es tikai pateicu, kas ir uz mana galda - nu nevar te nopirkt dzēsenīti, kas ražota LV; filmu katalogs ir dāniski, jo te ir Dānija un latviski neviens nerunā - when in Rome do as Romans do :)) Un vēl nekas no tā, kas man ir nav kritis no gaisa . . . man ir vienalga, ko citi par mani domā šajā ziņā - es zinu, kas man patīk, cenšos to iegūt un neslēpju to! Un vēl nu neesmu es Godārs no arestokrātu dzimtas, kas par ģimenes naudu visu mūžu taisīja filmas ķengājās par kapitālismu un tajā pašā laikā uz pilnu klapi izbaudīja kapitālisma labumus. . . es sekoju omītes vārdiem "strādā rakari tad tev būs" . . . un zini izdodas - tālāk jau ir mana darīšana, ko es ar to daru! :)))) Nu piedod nav Latvijā labu smaržu ir citas lietas, bet smaržu nav! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gt
2003-12-07 12:16 (saite)
right right right
tavam komentam bija taisnoshanaas tendences. nevajag, ne par ko tev nav jaattaisnojas.
par tualetes udenjiem, es x-mas gribu salavecim iemest maisa happy clinique, ceribā ka vinsh neapmaldisies un es tas sanemsu. cik augstu tās kotejas tava smarzu topa?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2003-12-07 12:21 (saite)
gt kāpēc gan lai es taisnotos - neuzskatu, ka tas ir kaut kas par ko man ir jātaisnojas :P Nezinu neesmu tās smaržas lietojusi so no idea kā tās kotējas manā smaržu topā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gt
2003-12-07 17:20 (saite)
es butu dikti parsteigts, ja tu tas butu lietojusi :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gt
2003-12-06 16:59 (saite)
man nav galda, bet es varu pacensties un saskaitīt šī celma vecumu, ja vēlaties.
tasnav taisni nozāģēts, visi flomastri veļas nost. man uz tā stāv tikai labi pielipinātas plastilina figūriņas. dažādās krāsās pie tam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?