agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-11-02 18:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:soundtrack - kill bill

i have to kill quentin tarantino. that would be square
18 minūtēs atnākušais 1.12 gb lielais kill bill (trailer) skrīneris iedvesa vēlmi nenoturēties un uzsmidzināt laikam, kas jāgaida, kad forum cinemas dabūs savu kopiju, uzsmidzināt apkārt notiekošajam, noskatoties filmu. ja no manis tiek prasīta precizitāte, tad noskatīta tika filmas pirmā daļa (trailer), otrā jāgaida līdz, apmēram, februārim.
tarantino nav miris! viņš arī nenomira pēc pulp fiction vai jackie brown. kā režisors es domāju. es vismaz nostājos tajā pusē, kuri čurā siltu (© fxp) pēc vol. 1 noskatīšanās. treilerī bija grūti ieraudzīt kaut vienu asins pleķīti, filma ir diametriāli pretēja. asins pirts ar zobeniem balstīta uz atriebības principu. kventinam rakstīrīgā filmas dalīšana pa nodaļām, ceļošana laikā, kameras lidojums un vēl, un vēl... lai gan neviens lidojums nepārsita finčera panic room piedzīvoto, tomēr šeit to bija daudz vairāk. kameras lenķi, atrašanās vietas, elementi (detaļas) kadrā. neko nestāstīšu, lai nenospoilotu. savādāk jums sanāks kā actionman, kurš, pēc the matrix reloaded noskatīšanās, nejauši internetā izlasīja ar ko beigsies the matrix revolutions :) filma nav vairs to tarantino gadu veidošanas stiliņā. jauna brīze, un kventins neatpaliek. mazliet iepriekšejās filmas atmiņā atsauc mūzika, kas skan filmā, bet arī tā ir ieguvusi jaunas dimensijas. skaņu operator, ļauj man noskūstīt tavu pulti! ģeniāli! dziesmas klājās viena otrai virsū, skaņa no dzīves pāriet uz mūziku, atcerieties taču filmā бyмep dzirdēto mobilā melodiju un sergeja šnurova dziesmu мобильник. sekundāras skaņas filmā ieguvušas citādāku nozīmi... ok, ok tur, kur sakautais pūlis kunkst lielajā zālē, kad uma atrodas otrā istabā jauna bara priekšā. cīņa ar o-ren-ishii (cotton mouth) - dažbrīd priekšplānā izvirzīto ūdens šupoļu skaņa un to skaņa, kad tās nemaz neredzās. un paklausieties kā uma apsēžas pēc cīņas un kā nokrīt zobens... un vēl, un vēl.
manas rekomendācijas. gandrīz aizmirsu. kāpēc tad man būtu jānogalina tarantino? tāpēc, ka tas bija tikai kill bill volume 1. divas stundas no manas dzīves viņš laupīja kā tik veiksmīgi, ka ilgāk iet 2 sekundes, uzsēžoties uz plīts ar pliku pakaļu. sakarā ar to, ka laiks pagāja nemanot, filma beidzās pusē. kā ar nazi! damn gaidi nu tagad februāri vai dodies pie kventina ar hattori hanzo darinātu katanu un draudīgām acīm. nē nē, mājsaimniecīt, tā nav marijannas zudušās atmiņas atgriešanās nākamās nedēļas sērijā. tas ir fucking kill bill volume 2 februārī!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

a band apart (2gether)
[info]agressor
2003-11-06 18:51 (saite)
... is here

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?