agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-09-18 16:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:dj hell - red bull

shooting games, part II
atkal bijām šautuvē. agressor, actionman, gt, someone, madevil. tāpat kā pagājušajā reizē, magnums! tas ir labs ierocis. anakonda, protams, nebija. šoreiz atcerējos, ka jātēmē. mērķis vecais - terorists tur sievieti, es šauju sievietei. 5 no 6 trāpīti, sekas letālas, viennozīmīgi. pastāv iespējamība iegādāties revolveri, nav nemaz daudz jāmaksā. duālās anakondas pagaidām tikai sapņos varu paskatīties. someone safilmēja ar savu nesen iegūto 8mm kameru dažus labus skatus. nākamreiz braucam ar scenāriju, tērpiem, divām digitālajām kamerām, samontējam un pārdodam materiālu tarantino faniem. vai es varētu nošaut cilvēku? jā!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]h2o
2003-09-18 18:16 (saite)
taa schautene kuru izmantoju toreiz piedereeja 13. bataljonam, tapeec arii iipaschi nebriiniijos, ka nevareeju taadu schautuvees atrast. bet nu gribeetos jau paarbaudiit vai esmu veel uz kko speejiiga ;) ar revolveriem sanaaca taa pamazaak darboties, so neuztreneejos. bet man patiik preciizi schaut, nevis vienkaarschi mochiit pienaa. tapeec arii laikam ar mazkalibreni saistaas patiikamaakas atminjas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2003-09-18 18:20 (saite)
pagājušajā reizē man bija pofig, kur šaut. tagad sanāca ļoti labi, kad atcerējos, ka jātēmē.
kāreiz regulaŗi šavu ar gaiseni šautuvēs supersīks. bija tur daži labi mēŗķi, kurus vienmēer nogāzu, skaitījās xclusive, ja trāpi kautkur un tad tur sāk slīdēt kautkāds sūds pa striķīti un atsitās pret laktu un tur vēl sprādziens. nu kaut kā ta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]h2o
2003-09-18 18:27 (saite)
imho man buutu ilgi ar revolveri schaut jaatrenneejaas, jo man jau taapat rocinjas triic, kur nu veel ja turu pasmagu priekschmetu un tad veel atsitiens...neko nedarot jau nekas arii nesanaaks, be mani diezgan kaitina situaacijas, kad nevaru normaali meerkjii traapiit. emocijas, uh! ;)
kaadreiz trenneejos jaunsargos ieksch 13.bataljona. iisteniibaa vieniigais iemesls, kapeec to dariiju, bija sveetdienas schautuvee ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2003-09-18 18:31 (saite)
apsveicami :)

man gan bija tā līdz ko sāku tēmēt tā trāpīju :)) varbūt veiksme, bet tad jau tā būtu atnākusi pagājušajā reizē :) treniņš? only in my wildest dreams, kā es ar anakondu aizstāvus savus cilvēkus vai nošauju pāris urlas :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?