agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-08-29 13:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
waiting for the miracle
ar acīmredzamām izklaidēm piepildīts vīkends:
5-diena. ex kursabiedru (žurnālistu/reklāmistu/pr speciālistu) saiets. bijām mēs tur novākušies jautrīšu bars, kas lekcijās lika sarkt pat kārlim streipam. nenāciet uz spalvas pa gaisu pēc 18:30, tur viss būs pilns ar mūsu runām un smiekliem, vienkārši nebūs vietas citiem.
6-diena, 7-diena. actionman iziet pie sievas vai apņem sievu. vai kā tas tur pareizi saucās. rīt ap 11:30 bcr ieskries pie manis, pa aliņam ©bcr, tad uz torņakalna baznīcu (laikam) un uz valmieras rančo laist dejas, ēst dzert, piedzerties daylight, fxp + semioles pavadījumā (pēdējie divi ir vedēji). daylight pārstāvji teica, ka paņems arī detroitas techno plates specially for me :) nebrauciet uz valmieru sestdien vakarā un svētdien, tur viss būs pilns ar mūsu runām un smiekliem, vienkārši nebūs vietas citiem.

... все мы дрочим или дрочимся ©сергей шнуров


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

starp mums
[info]sinister
2003-10-06 17:39 (saite)
es zinu, ka te labu laiku atpakalj bija diskusija par to, ka chaljiem buutu taapat kaa veceneem kompliitlii saakujaas. gribeeju uzjautaat kaa tad nu tev ar to iet? cik biezhi jaakopj un cik taalu tu ar to skuvekli lien?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: starp mums
[info]agressor
2003-10-08 10:44 (saite)
kājas neskuju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?