agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-08-24 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
бyмep
tika pārvarēta nepatika pret slāviski noskaņoto kinoteātri koļizej. lai arī šermuļi pārskrien par kauliem izdzirdot vārdu bmw (tas pats бyмep, labāk jau бимep), tomēr tika saprasts, ka filma ir jāredz. ideja vecā - zudusī paaudze (jaunkrievi - reketieri) kuļās pa dzīvi, konkrētajā gadījumā ar zagtu, latvijas numurus nesošu, 750 bembi. izpildījums - lielisks! krievu filma vairs neizskatījās kā krievu filma, lai arī filmas action notika maskavā un uz 900 km garā bēgšanas ceļa ar pieturas punktiem, kas sevī ietver krievijas provinciālismu tā vārda viestiešākajā nozīmē. kameras lidojumi, vēstījums un zīmes, ko kurš varēja saprast kā vēlās, bija lieliskas.
ja kādam gadās skatīties filmu, tad ziniet, ka man patika kadri, kad viņi sekoja fūrēm uz konvoja vietu pēc saviem 300 $. pasažieru aizmigšana, šoferu maiņa un sniegs! man atkrita žoklis. es parasti filmas laikā nerunāju un nīstu tos, kas runā, šoreiz es nenoturējos. skats, kad bembis iestiga pa ceļam uz suņuvecenes māju un viņi, bmw gaismas apspīdēti, gāja uz nekurieni - perfekts! un nemaz suņuvecenei nevajadzēja teikt, ka bembis izskatās pēc katafalka, kas aiznesīs brašuļus uz nekurieni, es to sapratu pēc iepriekš aprakstītā skata. un, galvenais, ka tas nav viss.
pirmo reizi krievu filmā es sapratu, ka ir soundtrack un es to varēšu dabūt. te nav runa par 6 celiņiem no nautilus pompilus vai bi 2, te tiešām bija mūzika attiecīgās noskaņas radīšanai.
slāvi, kas bija visapkārt man (izņemot pa labi) tikai radīja noskaņu, kas ļāva baudīt filmu tās labākajā kvalitātē. un saprotiet, бyмep režisors ir tikai trešā kursa students maskavas kinoskolā. debija pjotram buslovam (viņš arī draudzīgais bandītelis benzīntankā, kurš par dāvanu pieņem kenwood maģi) ir sanākusi.
šodien ievērtētais treileris ir ne sliktāks par filmu, tikai maziņš. tas ir pozitīvi pārbāzts ar efektiņiem, kas filmas laikā liek tev vismaz notrīsēt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cubrix
2003-08-24 16:45 (saite)
nee.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:)))
[info]zdv
2003-08-24 22:01 (saite)
cubrix bet varēja! Stenlijam nav ne vainas, bet protams orģinalitāte paliek orģinalitāte!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?