agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-01-23 16:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:radiohead - ideotique

scorpio
pamanīju lācza džournālā horoskopus, pēdējo reizi horoskopus lasīju tādus, kur ar humoru bija pieeja, bet šitie mani pārsteidza:
nodevīgie skorpioni
interesanta skorpionu īpatnība: to, kas visiem cilvēkiem skaitās trūkums - viņi var novērtēt kā pozitīvu īpašību un pat lepoties ar to.
ļaunpieminīgais un patmīlīgais skorpioniņš grūti cīnās visu dzīvi, būdams aktīvs seksā līdz sirmam vecumam. ienīstot vājo asaras, viņš necieš iebildumus un atrunas, aktīvi parādot savu nevietā esošo entuziasmu. nekad neraud uz pleca. zinot visu uz priekšu, gūst panākumus jebkurā sfērā, čīkstuļus un par sevi nepārliecinātos saspārdot kājām. uzticība - tukša skaņa, kaut gan viņš vienmēr rūpējas par savu nelaimīgo ģimeni. naudu neskaita, bet bieži vien lieliski atminas, cik reizes viņa dāvana netika pienācīgi novērtēta. pie patīkamām iezīmēm tāpat arī var pieskaitīt spītību un nespēju rēķināties ar citu viedokļiem. dzīves vidū skorpioni - vīrieši parasti ar lielu troksni šķiras no savām spēkus zaudējušajām sievām. ienaidnieki, pat neceriet uz piedošanu!!! tikai nāve vai neveiksmes glābs jūs no ļaunā onkuļa skorpa.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-01-23 18:29 (saite)
agressor: ljoti tas horoslops atbilst tavam raxturam ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2003-01-23 18:31 (saite)
kas to saka?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?