agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-02-24 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
home cinema
ir doma pēc dažām dienām iepirkt home cinema aparatūriņas. skaņa būs rrr viennozīmīgi - lēti, labi un izvēlos latvijas produktus, ja vajaga. arī dvd/vcd/.mp3/cd atskaņotājs ir ok. šaubas māc un konsultācijas gribās par resīveri. lūdzu! p.s. ņemiet vērā, ka 2 lielās rrr tumbas būs arī basīgai elektroniskās mūzikas klausīšanai, ne tikai pieticīga skaļuma kvalitatīvu filmu skaņai.
[update] atrasta alternatīva pioneer resīverim. (+) vismaz 125w uz katru no 5 kanāliem, yamaha brends, priekšējās ieejas kautkā ārta pieslēgšanai, sasodīti laba pults (-) nav pioneer, kāds būs dvd/vcd/.mp3/cd atskaņotājs.
[update2] sakalkulētā summa par visu kopā (ieskaitot rrr 2 lielās tumbas, aktīvo sabwooferi, priekšas tumbu un 2 aizmugures) ir aptuveni 550-600ls. pēdējais man, protams, besī visvairāk.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]grrr
2003-02-24 15:43 (saite)
Respektīvi... Ja grib primāri audio un home cinema ir sekundārs, tad manuprāt tas ir labs variants. Ja otrādi, tad gan nazinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2003-04-14 21:02 (saite)
veci. es jau sen mekleeju sho savu postu. tagad atradu. iisteniibaa NAD tikai izskataas leets un no Polijas. respect par taviem guvumiem!!! shodien tika iechekots in action ieksh Unisona

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?