agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2007-01-31 11:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the chemical brothers - electronic battle weapon 9

fuck swatch watch
awww, xmas dāvanai, nesot printeri, nositu mazu stūrīti (bilde), bet tas nekas, vinalga tas rokaspulstenis ir lielisks - storm: chemi square (nesasista bilde). chemi square ir no chemi laiduma, tikai kantains, manuprāt, izskatās labāk nekā apaļais (bilde). pirmais storms man radās gt iespaidā, kurš atnesās ciemos un teica: "omg, omg, omg! tik kruts pulkstenis - sarkans un nav neviena cipara (bilde)!" tad es viņu nopirku... tad mani pālī dzelzsceļa sliežu rajonā piekāva krievi un atņēma pulksteni. vēlāk nopirku vēl vienu tādu pašu. tagad saz viņu regulāri noslēpj, jo viņai nepatīk, ka viņš ir sarkans, bet tas tā. gribēju apstāstīt, kas mani varētu uzrunāt nākotnē:
- urwerk kādreiz radīja pulksteni junkers (bilde), kas notika pēc vācu puiku pieprasījuma par godu leģendārajai lidmašīnai junkers 52. seno čāzeri man negribās, bet pilnībā pietiktu ar urwerk 2o1 (bilde). viņiem tādi smuki kontroles panelīši ar hronometru, eļļas līmeni (kad maintainot vajag), precīzu pieregulēšanu and shit (bilde). ja kas tie sānskata pulksteņi radās, tāpēc, lai vieglāk būtu laiku nolasīt, turot rokas uz stūres, lai viena nav jāatrauj, kamēr bombardē ienaidnieku.
- hamilton x-o1 (bilde) tika izlaists par godu kubrika filmai 2oo1: a space oddysey, protams, 2oo1 eksemplārā. lielajā laikrādi tu vari redzēt normāli laiku, savukārt mazajos lodziņos redzās home time, dream time un gmt. laikam neesmu pārākais tās filmas fanāts, lai pirktu šo pulksteni un dzīvotu pasakā, bet smuks.
- nekad nav bijusi vajadzība pēc pulksteņa, kurā ir dimanti un kristāli, balto zeltu kausējušas jaunuves piķa melnā smēdē un laikrādis pat vēl rāda laiku, bet šis (bilde) jorga haiseka darinājums ir smuks. saucās xx-ray. nu ne tik smuks, cik interesants un varētu papildināt rokaspulksteņu krājumus, lai divreiz gadā to uzvilktu pie kaut kādas klozītes. attur, protams materiāls, kas ir 18k baltais vai rozā zelts. ak jā, tādi pasaulē ir tikai desmit.
- pavisam aizmirsu pastāstīt par tokudžina jošiokas (tokujin yoshioka) uzzīmētajiem laikrāžiem. minimālisms man vienmēr ir paticis (tāpēc tas sarkanais storm), bet šis arī ir īpašs (bilde), melnais vispār rauj jumtu nost (bilde), cik glīts



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2007-01-31 11:46 (saite)
smuks jau smuks, tikai tajos additional displejos varēja ko citu rādīt... kaut vai laiku tokijā, ņujorkā un londonā, bet tad jau vairs tas nebūtu 2001 space oddysey četrdesmitgadei veltīts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2007-01-31 13:02 (saite)
taisnību sakot, man neko neizaka tie HT un kas tur vēl bija. filma nav redzēta, bet dizains labs. patīk tās aproces paša pulksteņa platumā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2007-01-31 13:07 (saite)
daudziem tādas ir, arī tam pašam storm, it sevišķi sieviešu kolekciojās
bet filmu noskaties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?