agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2006-05-05 07:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:īīīīīīīīīīīīīīīīīī

īīīīīīī expierience
šorīt visas skaņas un trokšņi uztverās ar dubultu sakļumu. ja kāds runā 3o cm attālumā no manis šķiet, ka viņš blakus kliedz un grib nobeigt atlikušo bungādiņu pārpalikumu. galvā skaņa ir īīīīīīīīīī, vakar, kad gāju gulēt bija žžžžžžžž (lieliem burtiem). durvis tikko aiztaisījās ar tādu skaņu, it kā tās aizcirstu raimonds bergmanis. tāds frankie wilde iestājies pēc vakardienas, un klusā klaviatūra ir tik skaļa un katru taustiņa piesitienu pavada skaņas īī, ī, īīī, īīīī, ī, īī. viss, kas rada skaņu, nāk komplektā ar vairāk vai mazāk stipru īī. vot tāds lūk koncertiņš, kur man jau likās, ka basi reizēm vairāk kā vajag izsitās cauri skaļruņiem, bungādiņas pārplīsīs, lakta izkusīs un āmurīt's salūzīs



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viesturs
2006-05-05 09:43 (saite)
bij bij labs! :)
man ar ausis vēl nav atgājušas...
jautājums - kas tie par frīkiem, kas pirmajā pusstundā spēlēja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2006-05-05 09:54 (saite)
kaut kādi debīliķi no maskavas, kurus mēs jau bijām nolēmuši izsvilpt, ja nebūs kaut kas tiešām vērā ņemams. nebija arī. trīs nekādas dziesmas, no kurām es kopā sadzirdēju divas sentences: ... i'm just passing by un kiss my cherry lips. pilnīgi idioti un parodija.

-------
4.maijā pirms „The Prodigy” koncerta publiku iesildīs elektroniskās mūzikas grupa „AMATOL” no Maskavas.
Grupu „AMATOL” 1998.gadā dibinājis tās līderis Makss Kasimovs (Макс Касимов), viņš pazīstams arī kā viens no pirmā Krievijas realitātes šova „Aiz stikla” (За стеклом) dalībniekiem.
„AMATOL” bijusi oficiālā iesildītājgrupa „The Prodigy” pagājušā gada minitūrē, uzstājoties Maskavā, Sanktpēterburgā un Viļņā, bet šogad 4. un 5.maijā ar pavisam jaunām dziesmām viņi atklās britu kulta grupas koncertus Rīgā un Tallinā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viesturs
2006-05-05 10:00 (saite)
nu jā... skaidrs. man savukārt likās, ka vienīgie vārdi, ko es no viņu mutes sadzirdēju bija "fuck you" vai kas stipri līdzīgs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brock
2006-05-05 10:55 (saite)
hehe same here, to vien likās ka dzirdu fuck you. Eh, jā un laikam bik iedzert pēc konča un apspriest jamo ar tiem kuriem biju kopā laikam nebija laba ideja. Šodien sēžu darbā un katru zvanu no šefa uztveru kā apvainojumu manām ausīm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]karlik
2006-05-05 12:55 (saite)
bishk par traku tie basi, zheel ausis pat palika...
Iesildiitaaji vienkaarshi bija klauni kaut kaadi, man vecis, kas blakus bija, prasija, cho za hujnja, vai tie esot prodigy, domaaju, ka paarklausijos, bet peec 3. reizes, kad to jautaaja, teicu, ka prodigy tik veel buus.

Veel baigi stulbi, ka tik ilga pauze starp iesildiitaajiem un prodigy, tauta jau saaka palikt agresiiva, elpot nav ko...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?