agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2005-04-01 10:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:eddie "flashin" fowlkes - 42o high

jaffa magazine
atjēdzos stundu pēc tam, kad prezentācija jau bija sākusies. zvanīju artūram, viņš teica, ka pats kavējot, bet jāsteidzas ir visiem, jo tūlīt būs viņa runa. steidzāmies arī. bah cuba cafe pilns, tālāko stāstīt nevar, tāds bija solījums, pēc prezentācijas ar zvērēnu aizgājām uz aikarambas dārzeņu salātiem, šampi un parunāt par nebūtisko
tagad par žurnālu: galvā pazib flashbacks - žurnāls ff, oranžais fundamental.lv, aldis krišjānis. abi šie krišjāņa projekti bija pilnīgs omg [oh my god] atsevišķiem publikas segmentiem un pilnīgs wtf [what the fuck] pārējiem. jaffa drukātais magazine ir kaut kas līdzīgs, tikai bez alda krišjāņa un viņa violetā krekla. jaffa lobē pati sevi un kantorus, kas uz bartera pagatavojušas šo to labu žurnālam (wearhouse, tipogrāfija, cuba cafe). protams, apsveicami, līdzīgi kā to dara zigmārs ar visiem boot.lv, gamez.lv, burnout.lv, scream.lv, tavidraugi.lv, žurnālu boot. jaffa tikai ir krietni kvalitatīvāka, vismaz stilīgāka gan. žurčiks pilnīgs haoss, kas konkrētajā gadījumā pieder pie lietas. pietiekami daudz teksti par neko, slengā un svešvārdos. doma gluži kā ff vai fundamental.lv - revolūcija jauniešu vidū ar überstilīgu mediju. mums nerūp lsdsp, vaira vai koka~kola, kas ir kapitālisma simbols, mēs iespraužam lsdsp rozi vairai zobos, ieliekam to žurnālā un ar kolu mums vienīgā saistība ir iekš cuba libre. jūs varat nelasīt, mums vienalga, bet būtu ok, ja lasītu. attitude ir pareiza. intervijas ir laba lieta. vakar tiku tur uzaicināts, lai parunātu par manu kandidatūru rakstīt. pasākumā bija daudz cilvēku and stuff, tāpēc aprunāšos ar "arnoldu lānu" vēlāk un pateikšu vai agressor vārds būs zem kāda raksta nosaukuma vai nē. jāpārlasa vēlreiz elegantais žurnāls narkomāniem, prostitūtām un citām padibenēm



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2005-04-01 16:25 (saite)
Artūrs "Hellijs Džūdass" Mednis piedalās tur? Tad viņiem viss būs čikeniekā, tikai tas tiešām nevienam nebūs vajadzīgs - Jaffa ir pārāk urbānistisks pasākums un viņi interesē tikai tos, kas viņus pazīst. Fakts. Tāpat kā revolution.lv būtībā (FF, piemēram, bija simtreiz ambiciozāks).
Starp citu, kāds ir mūsu konkurents (kaut kā A-Zone vai kā tā saucās), esi lasījis? Svaiga gaļa ir?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

liekas ka ir tiesi otradak
(Anonīms)
2005-04-01 22:59 (saite)
jo sodien visi apkart tik vien runa cik labs sis zurnals ir, tikko karamba redzeju so pasu medni ar kasti zurnalu kurus izkera viena mirkli. man pasai ari liekas ka ir labs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snake
2005-04-02 01:56 (saite)
Neesmu gan agresors, bet tas jūsu ar FHM "konkurējošais" vīriešu glancs ir ne gluži piece of crap, bet tādu smilškastē vārtīšanās iespaidu atstāja. Ieteiktu viņiem sākumā nomainīt dizainu, un pēc tam labāk arī saturu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

par ko tu runaa?
(Anonīms)
2005-04-03 17:14 (saite)
par FHM vai ko citu? FHM protams sviests, bet neka labaka ari nav nemz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: par ko tu runaa?
[info]snake
2005-04-03 20:56 (saite)
runāju par A-Zet vai kā tur sauc to jauno vīriešu žurnālu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]agressor
2005-04-03 21:22 (saite)
piedalās džūdass. a-zet (a-zen) neesmu skatījis, bet pēc plakāta pieturā, zikatījās pēc kaut kāda kluba un forsāžas krustojuma. izpētīšu, tiklīdz radīsies iespēja

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

a-zet
(Anonīms)
2005-04-04 13:58 (saite)
ha haa, es a-zet iegaadaajos un taa aplauzos... raxti viduveeji, bet SALIKUMS VEEL TRAKAAKS!!!!! KAS TAS PAR DIZAINU???? KAS TAS PAR MAKETU UN ART DIRECTUION????!!!! palasiju ka juris alxnis piedalaas salikumaa... tas ir tas pats??? martin, tas ir vins?

veel uzzinaajua ka to a-zet izdod SIEVIETE, taa ka nu mani tas nepaarsteidz nemaz. FHM protams atkal ir cita graavja mala, bet ne tik traki, es pat teiktu ka veel so so. aprunaajos ar vienu no A-zet autoriem - vins nav arii apmierinaats ar vinja lapu salikumu.

okeij, bet saturs... tas vismaz vareeja buut labaaks. lai gan saturs ar Klubu vareetu pakonkureet... naakotnee.

pagaidaam uzskatu ka Mens Health ir vieniigais sakariigais zurnaals viiriesiem. jaa, es atziistos ka peerku FHM sad tad, kad uznaak, taa pat peerku Cosmo, u.c.

nu, un protams, jaffa magazine :)
arturs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?