[iCE2] ([info]snake) rakstīja,
Attiecībā uz visu šo jūsu diskusiju es domāju, ka nevis kādreiz leģendārie režisori paliek vājāki, bet gan laiki mainās pārak strauji, un kino arī mainās līdzi un paliek savādāks, un vienmēr ir cilvēki, kuri grib atpakaļ "vecos, labos" laikus un lai filmas būtu tādas, kā agrāk, un atstātu tādus pašus iespaidus, kā toreiz.
Un, protams, vienmēr ir viegli piesaukt Kubriku, Fellini vai vēl kādu nelaiķi, kurš noteikti noliktu pie vietas Skorsēzīti, Manneli vai Finčeru (kas ir "Panic Room" pēc "Fight Club"? Spļāviens sejā? Un kur viņš pats vispār palika?). Un, ja jau mēs sakām, ka "Alexander" ir pēdējais sūds salīdzinājumā ar "Platoon", un "Gangs of NY" ir pēdējais sūds salīdzinājumā ar "Taxi Driver", tad atcerēsimies, ka "Eyes Wide Shut" arī nebija nekas graujošs salīdzinājumā ar "Clockwork Orange" un "Full Metal Jacket". Tā kā nevar zināt, ko tas Kubriks tagad safilmētu, ja būtu dzīvs.
Bet Aviātora treileris atgādina kasablanku droši vien tikai 40-to dēļ, esmu vairāk nekā drošs, ka tā filma būs Gangs of NY līmenī, vienīgi ka biogrāfiskā.
Un pīrāgus ar bridžitdžounsām arī ar varu neviens nespiež skatīties.
Un Skorsēzi lieciet mierā (kaut vai dēļ "Casino" un "Goodfellas") - viņa nākamā filma "The Departed" ir Honkongas trillera rīmeiks (Skorsēze un rīmeiks! Iedomājieties tik! Kas ar pasauli notiek?) ar atkal Dikaprio :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?