αγάπη στοπ ([info]agape_stop) rakstīja,
@ 2015-01-30 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par visiem tiem abortiem un tā... [info]jim izdarīja labu darbu. vajag vairāk tādu balsu internetu visumos. tu stāsti, kā ir bijis TEV, aiz viena statistikas ķekša parādās dzīvs cilvēks.
tie paštaisnie kliedzēji, ka viņas jau nekad, kā tā var, egoiste, ko vēl ne... bet pat tad, ja tu izvēlies dzemdēt, tas tev nesniedz garantiju, ka tevis izdarītā izvēle būs pareizā daudzo kliedzēju acīs. pat tad, ja tu izvēlies laist bērnu pasaulē, pastāv iespēja, ka tu to darīsi nepareizi. ne pa īstam. nopietni, nopietni, ir vesela supervaroņu māšu kustība, kuras, atšķirībā no pārējām, ir dzemdējušas pa īstam un tāpēc ir īstākas mātes.
visīstākā dzemdēšana ir mājās, protams. bez jebkādas medicīniskas iejaukšanās un atsāpināšanas.
par samērā neīstu māti jebkuru sievieti padara dzemdēšana ar jebkādu atsāpināšanu.
bet tās, kas ķeizarotas, tās vispār par mātēm saukt nevar!
nopietni, nopietni. ir tā. palasiet cāli, palasiet jebko.
tad nu tu, īsta vai neīsta māte, esi bērnu pašas vai ārstu spēkiem dabūjusi ārā, arī tad vēl nekas nebeidzas. tad tu vari izdarīt nebeidzamus gājienus, ko jebkuram, viņa paša galvā vismaz, būs tiesības uzskatīt par nepareiziem. ak, vai, lai ko tu darītu, tas vienmēr būs nepareizi. nekad nebūs labi.
senāk bija modē teiciens, ka tikai pieclatnieks visiem patīk, tāpēc visiem neizpatiksi. nē, nu, muļķības tās ir, lai kāda naudas zīme tu būtu, vienalga atradīsies kāds, kam tu nebūsi gana labs. tu un tavas izvēles tāpat daudziem nebūs labas, un viņi kliegs tev ausī skaļi, ļoti skaļi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]austrinjsh
2015-01-30 22:18 (saite)
āmen!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?