Adzule ([info]adzha) rakstīja,
@ 2004-04-26 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dublina
ok.. mazliet jau ir pabaaleejushi pirmie iespaidi, bet ceniishos...

mes lidijam virs Iirijas.. virs Dublnas.. izskatiis skaisti, laizhamies lejaa - veel skaistaak. juura mijas ar zaljumiem.. :)

Dublinas lidosta..Riigas forshaaka.. bik saplesta soma..bet SAS paskaidro, ka tas ir siikums un par to naudu nemaksaas.. :/

Dublinas Mourin(kaut kaa taa) skveers.. jaa!! tas ir PATS 1. REAALAIS iepaids par sho pilssetu- IF YOU WANT (drugs)- YOU JUST SAY.. laipni tiekam pacienaati ar kaut ko aprebinoshu (hashu)un censhamies iebraukt iiru akcentaa..vienkaarshi amaizing.. esam iekliidushi iistajaa rajonaa.. (mekleedami centru)- dzeltenie un melnie cilveeki ka mudzh.. iiri staasta,ka "Piipee" te visi.. man kaa "pareizai" meitenei acis lielas un tik klausos:)

youth hostels kur dziivojaam web lapaa izskatiijas glaunaaks.. dziivojam 6meitenes vienaa mazaa istabinjaa, gandriiz uz pusi mazaakaa kaada man ir vienai Gjetruudenee.. atsperu gultas, chiikstojnja..
it kaa ejam guleet laiciigi- proti- 00, vai 23 un celjamies peec 8njem... juutos bik sagurusi.. kreisaa auss peec lidojuma iisti veel nav atgaajusi..

what else?? hm.. brokastiis grauzdinji ar dzhemu, paarslas, pusdienas- sviestmaizes;.. un taa katru dienu.. ghe.e. ok, vakarinjas ir patiesi labas.. katru vakar restoraanaa.. vakar eedu milziigu porciju ar steiku un svaigu piatas maizi..tik garshiiiga par Azarbeizhaanaa nebija.

grupa, kuraa straadaajam- no visaam EU valstiim pa vienam..iznjemot spaaniju un luksenburgu..taadi leeniigi.. vakar salecos ar makaronu zemes paarstaavi :), bet shodien jau ok.. visi taadi mieriigi.. man jau gribas actionu.. ;)
muusu vadiitaaja ir pilniiga zoss.. shiet,ka vina nekad nav straadaajusi grupaa.. pilniiga individuaaliste..

ok,.. tagad jaaiet prezenteet, ko shodien esam sastraadaajusi..
see you later ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iguana
2004-04-26 20:05 (saite)
huh.. izklausaas i labi, i slikti ;) bet visumaa interesanti. redz, tu jau esi daudz kur pabijusi un baudiijusi visaadas experience, bet ir tur cilveeki, kas pirmo reizi ko dara un nu gadaaas... Katraa zinjaa, paarveers to kaa lielaaku piedziivojumu ;) kaa nekaa ir jau visaadi bijis, i shis ar buus jautri ;)
Well, par tikshanos Kopenhaagenaa, ir taa, ka tajaas dienaas mees intensiivi meegjinaam muuziklu skolaa, tas ir svariigs, pat slimot shajaas dienaas nedriikst. ´Plus veel no manis Kopenhaagena ir 300km taalumaa, nu gandriiiz un taa vienkaarshi uz turieni aizbraukt un atbraukt atpakalj izmaksaa ap 40ls.
So, shkjiet, ka nav man tik ljoti iespeejams tevi satikt. Bet Aadams teica, ka satikshot tevi... Un zini, intereses peec vot apjautajies vinjam par mani, gribu zinaat ko vinsh teiks.. man tas ljoti svariigi..

(Atbildēt uz šo)


[info]redrum
2004-04-27 09:47 (saite)
kleeks :)) Zini, ja gribi action, tad aizej uz to rajonu sapiipeejies un tad buus action :)) Ej pa ielu dziedaadama LV himnu, ta tev toch buus action :)) Bet pats labaakais ko tu vari dariit ir braukt atpakalj un straadaat sheit action :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]adzha
2004-04-27 14:18 (saite)
hih!
shodien iemet postcardu tev ;)
taa kaa gaidi!:)
jaa, braukshu atpaklj un straadaashu akctonuss tur ;)
ata

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?