... ([info]adore) rakstīja,
@ 2019-06-17 13:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pamostos, un viņa roka ir ap mani. It kā laiks būtu tūkstoškārt apskrējis pats ap savu asi, un nekas nebūtu mainījies, lai gan patiesībā mainījies ir tik daudz. Turpinu pussnaudā gulēt, gaidot, kad modīsies bērns. No viņa ķermeņa manī ieplūst enerģija kā telefonā, kas pieslēgts pie lādētāja. Ar pirkstu galiem nobraucu pār viņa ādu un mazliet raupjajiem matiņiem uz tās. Man aizvien patīk šī sajūta.
Facebook paspiegoju vīrieti, kas kādreiz seksa portālā regulāri reklamējās kā kāds, kas sievietes labprāt par velti vizinātu, kurp vien viņas vēlas, ja vien viņam procesa laikā būs atļauts aiztikt savu dzimumlocekli (viņām nekas nebūtu jādara). Tagad viņš ir apprecējies ar skaistu gruzīnieti un viņiem piedzimis bērniņš. Kur paliek visas šīs no cilvēka serdes neizoperējamās intereses, kad viņš apprecas? Nekur. Turpat vien apakšā zem glītās virskārtas snauduļo un nogaida.
To pašu es varu teikt par savu dzīvi — tai ir viltīgi glīta virskārta. Un noteikti arī mans mīļotais silda savās slepenajās domās savas fantāziju čūskas. Un es tāpat.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?