adatezis ([info]adatezis) rakstīja,
@ 2014-01-06 23:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ziepju sastāvs
kas iekšā veļas ziepēs (es ar viņām piekopju mazgāt matus)?

tātad, brūnās ziepes kaut kur pazuda, izvilku no skapja baltās Ringuva veļas ziepes ar kokosa eļļu un glicerīnu, "aizsargā un mīkstina roku ādu", "dabīgas", "neizraisa alerģiju".

Sastāvs:
Soap >30%, Aqua, Parfum, Glycerin, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.

Pavirša analīze gūglē:
Titāna dioksīdu visi iztaisa par dabīgu minerālvielu, sastopams pārtikā, krāsās, kosmētikā. It is a white pigment, an opacifier and a sunscreen. Vīd ziņas par kancorigēnu, bet laikam var iztikt.

Tetrasodium EDTA un Tetrasodium etidronate - dažādas lietas, internets pats apjucis, kurš ir kas, kopā ņemot par abiem - “chelator", which means it binds to certain mineral ions to inactivate them. Through this action, it can prevent the deterioration of cosmetic and personal care products, as it stops the growth of mold and other microorganisms. Tetrasodium EDTA also helps maintain clarity, protect fragrance compounds, and prevent rancidity. One of its main uses it to help personal care products work better in hard water. (aha, tāpēc tik smuki atkaļķojās izlietne, kad lietus ūdenī mazgāju tur matus ar šīm ziepēm)
Lieto "naturālos" produktos kā parabēnu aizstājēju. Bet vispār taisīts no formaldehyde un sodium cyanide, iesūcas asinsritē un vēl visādi slikts, harmful, slikti sadalās vidē, top five chemicals to avoid un tā tālāk. Kairina ādu, ekzēma. Kairina gļotādu, acis.

Pačekoju, kādas vēl Ringuvas leiši ražo, atradu ŪKIŠKAS universal laundry soap Ingredients: Soap > 30%, Aqua, Parfum, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Silicate. Uz parfum pievērsim acis, ja vispār atradīsim veikalā.

Nākamais solis - aiz plikas ziņkārības jāpaskatās, kas dzīvnieku šampūniem sastāvā. Varbūt jāpāriet uz mincīšu šampūniem, hahā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?