adatezis ([info]adatezis) rakstīja,
@ 2013-12-29 23:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rīvēt paduses un mazgāt tēju ar veļas ziepēm
tā lūk,
lasīju šādus tādus Ziņģītes domugraudus, a tur - regulāri [ar mitru frotē] rīvējot paduses, samazināsies arōmā. Būs jāpārvar slinkums un jāizmēģina.

šovakar matus mazgāju 2x, jo ir pie 100l lietusūdens, un pirmā reize (kārtējais experiments) mazdrusku izgāzās, mati pažuva un izrādījās ķepelīgi. Tātad man vislabāk darbojas matus mazgāt lietusūdenī ar veļas ziepēm. Experiments šodien bija tāds - ziepes lietot ārkārtīgi maz, pēc tam iekleksēt zilos mālus, patirināties pa vannasistabu, cik ilgi varu izturēt (ne pārāk), lai māli iedarbojas, tad skalot un beigās ar tējūdeni izskalot. rezultātā žūstot jau varēja saprast, ka ir matu kleksis tāds pats, kā kad centos kaut ko panākt ar sōdu. vai nu es nemāku, vai kas. otro reizi mazgāju smuki ar ziepēm, daudz skaloju, priekšpēdējais ūdens bija ar etiķi un pēdējais - pastiprs tēju (nātres, kumeles, ozols, raudene) uzlējums. Mati smaržo mmmmm! Ilgtermiņā nevaru saprast, vai ziepes nav par kodīgu un sausinošu matiem, vai veikalu brūnās veļas ziepes satur to pašu, ko pirms 50 gadiem, radās doma izvārīt pašai savas. Katrā gadījumā mati pēc ziepju mazgāšanas ir tīri, iztieku perfekti nedēļu (ņemot vērā, ka pa ceļojumu laiku ar šampūniem man atkal vajadzēja 2x nedēļā), mati nav tik viegliņi kā ar šampūnu - un tas man tieši patīk.

vēl man ir jauna kaite, par ko googlēt un urbties cauri vispārējai drazai, lai atrastu kaut kādus slepenos konspirācijas labumus, jupījē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?