ActionMan ([info]actionman) rakstīja,
@ 2003-07-11 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:curious
Mūzika:AX Station Live

Caraudio
Ceļš uz labu skaņu automašīnā nav viegls. Pat ja būtu pietiekami naudas, tas prasa daudz laika, neskaitāmas pārbūves un pacietību. Un ja nav daudz naudas, tas prasa vēl vairāk laika, pacietības un dažādu pārbūvju (jo visu nevar salikt vienā piegājienā). Līdzīgi kā Rīga, mašīnas audiosistēma nekad nav pabeigta. Tā allaž ir uzlabojumu, modernizācijas un pārbūves stadijā. Reti kurš cilvēks (parasti tas, kas maz no caraudio saprot, vai kuram ir daudz naudas - visbiežāk abi kopā) var apgalvot, ka viņa ICE (In Car Entertainment) ir pabeigts. Konstantajos apgreidos ir kāda burvība. Katreiz, kad esi kautko uzlabojis, skaņas kvalitāte un "jauda" uzlabojas. Taču vienmēr paliek: "Tagad vēl derētu 'tas', un tad būtu vispār WOW!" Ko darīt? Neko. Gaidīt kad parādās izdevība (parasti - neplānots income, vai labs dīls) un apgreidoties. Process ir bezgalīgs, jo ideālu sasniegt nav iespējams, tikai savas iztēles, zināšānu un finansiālo iespēju robežu. Atceros savu pirmo Pioneer disku atskaņotāju. Cik tas bija sen...

Update: Četras dienas ilgusī instalācija ir pabeigta. Rezultāts krietni pārsniedz manis gaidīto - instalācija ir "state of the art". Kaut es nespiedu uz SPL (Sound Pressure Level), bet gan vairāk uz skaņas kvalitāti, rezultātā esmu saņēmis abus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2003-07-11 15:59 (saite)
atbrauksi pie manis un mees brauksi skatiities drive in cinema :) pa celjam iztesteesim subwoofer uz muuziku :)

(Atbildēt uz šo)


[info]actionman
2003-07-11 16:45 (saite)
Gasī tā, ka apstājoties pie krustojuma, dreb blakus stāvošās mašīnas (literally). Braucu un permanents smaids man uz sejas kā Birkavam.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2003-07-15 17:04 (saite)
Tikai intereses pēc, kāds tad install-s saucas "state of the art"? :)

(Atbildēt uz šo)


[info]actionman
2003-07-16 12:55 (saite)
Anonīmais(ā), "state of the art" ir pabeigtības sajūta, kas rodas, izpētot, visu, kas pabeigts =)
Pilnībā izņemts aizmugurējais plaukts (man ir sedans) un aiizvietots ar saplākšņa 25 mm biezu. Vizuāli viss izskatās pa vecam, saprast, ka automašīnai ir neoriģinālais plaukts var tikai, tad, ja ieskatās no bagāžnieka puses. Un man nav tāds plaukts, ko var aizvietot ar koka gabalu un neviens nepamanīs. Auto ir palicis krietni smagāks pateicoties apjomīgam daudzumam dārgu vibroizolācijas materiālu un blīvju. Viena no galvenajām prasībām bija - lai gasī, bet _NEKAS NEGRAB_. Kad redzēju savu jauno plauktu puspageigtu (bez apdares materiāliem), viņš izskatījās kā kāds konceptuāls mākslas darbs vijolnieka darbnīcā (brīvajā laikā no vijoļu taisīšanas sameistarots). Instalācija atbilst visām izvirzītajām prasībām. kad aizver visas durvis un logus, iekšā vari kaut kurls palikt, ārpus auto knapi ko varēs sadzirdēt. Manuprāt tas pretty much atbilst "state of the art" =)

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2003-07-29 08:25 (saite)
A kur ir bildiites? Kur pasiekaloties :)

(Atbildēt uz šo)


[info]actionman
2003-08-01 14:22 (saite)
Centīšos kautko saktāmu iepostēt. Jāaizņemās ciparu fočuks.

(Atbildēt uz šo)


[info]zebra
2003-09-05 17:50 (saite)
Nu izklausaas kuuliigi un reaali..:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?