ActionMan ([info]actionman) rakstīja,
Nu nesanāk man kaut kā galvā salikt kopā "nevar ņemt neko sarežģītu" ar "labs ēstūzis". Tas, ka pavārs nevar kvalitatīvi uztaisīt neko atskaitot absoluti elementārus ēdienus tai vietai par labu nerunā. Tajos pašos BLT salātos regulāri pietrūkst grauztiņi vai arī ir nesamērojami daudz bekona un nesamērojami maz tomātu. Vakar cilvēku bija maz, nebija tas pavārs noslogots. Un citās vietās, arī tad, kad apmekle'tāju ir pilns "konveijers" nav attaisnojams. Nav tā, ka tur ir lēti either. Par to naudu, ko es maksāju, es gribu pretī dabūt kvalitatīvu ēdienu.
Here's yesterday's scenario the way it should have happened. Viesmīle pieņem pasūtījumu, aiziet pasaka pavāram, ka vajag BBQ steiku. Pavārs paskatās, ka palikuši tikai trekni gabali (pārtikas tehniologs / iepircējs drīz pēc tam tiek atlaists), pasaka viesmīlei lai man piedāvā ko citu. Šī atnāk atpakaļ un atvainojas, jo kā izrādās steiks beidzies un piedāvā viņa vietā citu ēdienu. Lai es nedomātu savā galvā "fuck, to vajadzēja uzreiz pateikt, nevis 5min vēlāk, I'm starving" bārmenis uzsauc kādu svaigi spiestu sulu, kas man aizmālē acis un es pat beigās atstāju dzeramnaudu un visi laimīgi.
Hell, pat, ja pavārs būdams reallllly reallly aizkrauts (management problem) nepamana, ka iepircējs steikam ir iepircis nevis kakla karbonādes or something, bet fucking speķi - nu, nepamana, uzcep. Atnes, es pasaku, ka nav labs - viņi to sūdu aizvāc un piedāvā uz iestādes rēķina jebkuru citu ēdienu - un šoreiz pavārs fucking cenšās kā nekad, lai sanāk tas ēdiens ideāls un es aizeju labi paēdis un apmierināts. Un drīz vien būtu to visu aizmirsis.
There simply is no excuese! Fuck their couch.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?