ActionMan ([info]actionman) rakstīja,
@ 2006-07-06 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pissed
Mūzika:Jazzanova - Planet Of Breaks (Jazzanovas Mix)

I'm so done with "Ai! Karamba!"
Ēdiens tur nekad nav bijis izcili labs, bet tai vietai tomēr ir sava atmosfēra, plus, šis tas tur tomēr bija garšīgs. Pēdējos gados gan ēdiena kvalitāte neglābjami kritās, līdz nonāca līdz all time low. Pāris mēnešus atpakaļ man atnesa vistas spārniņus, puse no kuriem tika pasniegta otru reizi, jo bija sildīti, nevis tiko cepti (laikam kāds līdz galam neapēda :). Garšīgie frī kartupeļi ar katru reizi paliek arvien tumšāk brūni - veca eļļa vai kas tamlīdzīgs. Salātos regulāri iztrūkst kāda sastāvdaļa (aizmirstās) un gurķi/tomāti ir sacirsti ar mačeti, nevis akurāti sagriezti. Ar vienu-diviem izņēmumiem, apkalpošana ir crap. Viesmīles Tevi neuzskata par klientu, bet par čomu, kurš gan jau visu sapratīs, visu piedos, jo kopā taču augām. Visam kronis bija šodienas cūkgaļas steiks BBQ marinādē. Steika vietā tika pasniegts grillēts speķa gabals. Gaļas tur vispār nebija - tikai treknums. Pasaucu viesmīli un pateicu, ka nav labs. VIņa atvainojās, aizenesa atpakaļ pavāram, tad teica, ka pavārs pagatavos vēlreiz. 10min vēlāk man atnes to pašu šķīvi tikai nu jau aukstu + tas pats treknais speķa klucis tikai nu jau melns, jo acīmredot pavāra izpratnē pagatavot vēlreiz nozīmē to pašu speķi paturēt vēlreiz uz grilla. Steiks ir steiks, nevis tauku kamols bez nevienas šķiņķa šķiedras, assholes! Kašķi netaisīju, vienkārši palūdzu lai sarēķina, "steiku" neieskaitot, un aizgāju. Pirms iet prom ieraudzīju neapmierināto "pavāra" seju, kas pabāzās no virtuves - Toļiks pēc paskata. 0,02 dolāri saka, ka pirms uzmeta atpakaļ uz atdzisušā šķīvja 3,15Ls vērto apmelnināto speķi, tas keksis viņam uzspļāva. Karamba ir vienīgā vieta, kur pasūtot ēdienu, ēdiens ietver tikai un vienīgi gaļas gabalu - par frī ir jāpiemaksā, par salātiem ir jāpiemaksā. Hell, pat LU Soc. Fak. ēdnīcā ir kvalitatīvāks ēdiens. Plus, nezinu kā pēc jaunā likuma ieviešanas, bet vēl pāris nedēļas atpakaļ tur nevarēja aiziet papusdienot tā lai drēbes pēc tam nebūtu jāliek mazgāties - izej ārā smirdētams kā pēc 5dienas vakara Orange bārā.
Atceros es laikus, kad 'Karambā' bija garšīgākā brokastu omlete ar garšīgākajiem salātiem un best frī kartupeļiem in town...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]piepz
2006-07-06 22:56 (saite)
Nekad neesmu tur bijis un nekad laikam arī neiešu. Paldies par advice :)

(Atbildēt uz šo)


[info]valium
2006-07-06 23:16 (saite)
Jā, ēdiens tur sūkā, bet apkalpošana gan ir labākā.

(Atbildēt uz šo)


[info]madevil
2006-07-06 23:37 (saite)
bija bija kādreiz garšīgākā cūkgaļa bbq (or kā viņu sauca) mērcē un tie garšīgie kartupeļi, nemaz nerunājot par salātiņiem, thou tas laiks ir jūtami garām un tieši tapēc arī sen vairs tu neesmu bijis. fuck their couch !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2006-07-07 00:45 (saite)
kāpostu salāti still ir tikpat labi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snpzee
2006-07-06 23:55 (saite)
Sen tur neesmu ēdis un labi vien laikam ir, ka šodien nejoinoju!:P

(Atbildēt uz šo)


[info]actionman
2006-07-07 00:28 (saite)
No more second chances for that place :)

(Atbildēt uz šo)


[info]agressor
2006-07-07 00:45 (saite)
cik kādreiz laba, tik tagad s;uds. un pav;ars vai b';armenis ar drediem!!! blje tachu man jau vemt gribaas no skata vien

(Atbildēt uz šo)


[info]peecz
2006-07-07 02:09 (saite)
agraak bija mana iemiiljotaakaa vieta (tuvu maajaam), bet kopsh eediens palicis ne paaraak garshiigs un es regulaari uzraujos uz to oficianri brilljaino bruneti -piizdu, es vairs vienkaarshi tur neveelos atgriezties.
atceros laikus, kad tur bija vieniig forshas un miiljas oficiantes un bija pofig par eediena kvalitaati, jo vareeja ietuseet...
kur taalaak?

(Atbildēt uz šo)


[info]bwea
2006-07-07 10:07 (saite)
strange - es kaa reiz vakar arii karambaa eedu, tiesa gan tikai vistas fileju, bet nu bij pa pirmo - salaatinji kaa vienmeer labi un viss paareejais arii, bez tam piedevas jau ietilpst tajaa cenaa
varbuut tur vienkaarshi nevajag eest tos steikus :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mxz
2006-07-07 10:42 (saite)
Karambā nevar ēst neko "sarežģītu". Ir jāēd salāti, vistas fileja (laba, starpcitu), ceptas olas. Par lielajām gaļām - jau labu laiku atpakaļ sajutu, ka "vairs nav tas", it īpaši ja patrāpies kautkādā drūzmā, kad pavāram viss iet "pa konveijeru", taču reizēs, kad tur nav daudz tautas - tur ir ok. Es ēdu un vienmēr labi ir:

BLT salāti, vistas salāti, vistas fileja ar frī, vista karija mērcē, ceptas olas ar bekonu, olu kultenis un allaž labais ķiršu pīrāgs. Eksperimentēt es jau vairs neriskēju :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]actionman
2006-07-07 11:43 (saite)
Nu nesanāk man kaut kā galvā salikt kopā "nevar ņemt neko sarežģītu" ar "labs ēstūzis". Tas, ka pavārs nevar kvalitatīvi uztaisīt neko atskaitot absoluti elementārus ēdienus tai vietai par labu nerunā. Tajos pašos BLT salātos regulāri pietrūkst grauztiņi vai arī ir nesamērojami daudz bekona un nesamērojami maz tomātu. Vakar cilvēku bija maz, nebija tas pavārs noslogots. Un citās vietās, arī tad, kad apmekle'tāju ir pilns "konveijers" nav attaisnojams. Nav tā, ka tur ir lēti either. Par to naudu, ko es maksāju, es gribu pretī dabūt kvalitatīvu ēdienu.
Here's yesterday's scenario the way it should have happened. Viesmīle pieņem pasūtījumu, aiziet pasaka pavāram, ka vajag BBQ steiku. Pavārs paskatās, ka palikuši tikai trekni gabali (pārtikas tehniologs / iepircējs drīz pēc tam tiek atlaists), pasaka viesmīlei lai man piedāvā ko citu. Šī atnāk atpakaļ un atvainojas, jo kā izrādās steiks beidzies un piedāvā viņa vietā citu ēdienu. Lai es nedomātu savā galvā "fuck, to vajadzēja uzreiz pateikt, nevis 5min vēlāk, I'm starving" bārmenis uzsauc kādu svaigi spiestu sulu, kas man aizmālē acis un es pat beigās atstāju dzeramnaudu un visi laimīgi.
Hell, pat, ja pavārs būdams reallllly reallly aizkrauts (management problem) nepamana, ka iepircējs steikam ir iepircis nevis kakla karbonādes or something, bet fucking speķi - nu, nepamana, uzcep. Atnes, es pasaku, ka nav labs - viņi to sūdu aizvāc un piedāvā uz iestādes rēķina jebkuru citu ēdienu - un šoreiz pavārs fucking cenšās kā nekad, lai sanāk tas ēdiens ideāls un es aizeju labi paēdis un apmierināts. Un drīz vien būtu to visu aizmirsis.
There simply is no excuese! Fuck their couch.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-07-28 12:17 (saite)
kārklu anglis :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-08-26 21:55 (saite)
gramatiku gan vajadzeetu pamacities, wannabe angli :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]actionman
2006-09-06 10:19 (saite)
iežurnalējamies pirms pļurkstam, wannabe komentētāj :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]panks
2006-07-28 12:15 (saite)
nu nezinu, jau trešo gadu katru reizi, kad tur iegriežos, ēdu 91. ēdienu - Vistu Indijas gaumē, kura katru reizi ir brīnumgarda.

Par apkalpošanu gan piekrītu - pārāk familiāra.

(Atbildēt uz šo)


[info]archijs
2006-08-09 20:14 (saite)
hmmm. nu parasti neesmu tur izvēlīgs, ēdu tik liellopu steiku ar rīsiem. 2 no 4 reizēm ir ēdams, 1 ir garšīgs, 1 reizi tiek aiztriekt atpakaļ uz virtuvi. bet parasti jau jaunu uzcep, nevis to pašu atnes. priekšpēdējo reizi, kad tur biju, steika vietā atnesa tādu mazu melnu ogles kušķīti. pārprasīju vai tiešām tas ir steiks. bija. nebija laika gaidīt vēl vienu - apēdu rīsus ar dārzeņiem un aizgāju prom. ne pārāk apmierināts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?