Spēlmanis ([info]abriss) rakstīja,
@ 2003-09-09 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skolā
Biju skolaa, ... nu vispaar jau ibio, jo uzdod tik daudz, cik nemaz normaals slinks cilveeks nevar izpildiit. Tad vel papildus tev tik nežēlīgi sāp vēders,... tu aizej pie taas maasinjas, vinja tevi iztausta, izprashnjaa, tad iedod kaut kaadas tur zaales, no kuraam saak saapeet veel vairaak. Tu ej uz gjeometriju un lielaakaa dalja klasesbiedru uztaisa ljoti izbriiniitas seja, jo tu luuk esi nokaveejies. Gjeometrijaa tev tev saap tik stipri, ka asaras spiezjas no aciim aaraa un tu nesaproti, kas notiek. Tu pat neuzdroshinies pakusteeties, jo karta mazaakaa kustiiba tavas saapes var padariit veel necieshamaakas. Taa tu tur seedi un tev saap, gribas kliegt, bet nedriikst. Skolotaaja pie taafeles tik raksta un raksta, bet tev saap un tu neko nesaproti un arii nepaspeej pierakstiit.
Gjeometrija beidzaas, joprojaam saap. Tu aizej pie muusu miiljaas Bautres, vinja saka, lai tu ej maajaas, tikkai te veel esot jaaaiziet pie maasinjas.
Ieej maasinjas kabinetaa, un vinja tevi atkal saak izprashnjaatm tad veel vinja izdomaaja, ka es liidz maajaam netikshot un esot jaazvana vecaakiem. Bet vecaaki straadaa, un nedriikst pieljaut, ka vecaakus traucee. Tā nu tu esi maajaas, un tev joprojaam saap, bet tev tach ir kaut kaadi tur referaati Dupsim jaaraksta, un veel visaadi tur maajas darbi, bet varbuut jaasaak simuleet... ?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zebra
2003-09-09 21:22 (saite)
NO one will care if you won't..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]abriss
2003-09-12 13:54 (saite)
un dažs pat neticēja, ka man sāp, un tagad cer ka šamo žēlošu, jo viņam lūk tik ļoti sāpot roka :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lightening
2004-10-27 20:26 (saite)
Tā nav māsiņa, bet feldšere un viņa ir unikāla... Bautre arī labā, bet visunikālākā ir Brakovska, jo ne tikai kad sāp vēders, bet vispār nevar paspēt neko ģeometrijā pierakstīt un arī saprast! tāda nu ir mūsu dzīve, ne?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]abriss
2004-10-28 08:39 (saite)
es peedeejaa laikaa nemaz necenshos pierakstiit to, ko Brakovska stundaa saka/raksta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?