_zirgs ([info]_zirgs) rakstīja,
@ 2018-06-23 20:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
līgo dienu, līgo nakti
Zirgs jāņo un līgojas pie rakstu darbiem. Jau sāku kontemplēt, kad ir bijusi pēdējā reize, kad svētkos nav bijis jāstrādā. It kā man nav jābūt hospitālī, bet tik un tā nodarbojos ar darbu.
Bet ne par to.
Tā pat kā es nebeidzu priecāties par farmakoloģijas atklājumiem, kas ar mazas ripiņas, kapsuliņas vai pāris mililitriem ļauj atrisināt daudz kaitinošu, nogurdinošu un nomokošu problēmu, tā pat es nebeidzu priecāties par tehnoloģiskajiem risinājumiem, kas atzīst, ka cilvēks ir slinks, nekārtīgs un nepacietīgs un to atrisina ar pāris klikšķu palīdzību.
Šoreiz piemērs ir Zotero, kas ir atsauču orgnizētājprogramma. Mums jau sen to vajadzēja. Ir arī EndNote, bet par to jāmaksā, kas nemaz nav jauki. Bet nu man tieši 4 dienas visas tās atsauču sāpes vairs neeksistē. Un tur var atrast atsauču stilu katram žurnālam, jo neies jau visi vienādi norādīt avotus. Un lasot publikāciju netā, to uzreiz var ielikt savā mapītē. Mana sajūsma laikam nebeigsies.
Tā pat kā par automatizētajām statistikas programmām, kur man tikai jāpasaka, ko es gribu darīt, un pēc sekundes man ir izspļauta atbilde. Burvīgi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?