barbala ([info]barbala) rakstīja,
1) Nogalina visu, bet noņem jebko: https://www.barbora.lv/produkti/tir-lidz-sano-forte-plus-plitij-750-ml (strikti ar cimdiem darbināms ārprātiņš)

2) Apsveicam!

Piekrītot daļai augstākminētajam par Ordinary bufeti, kofeīnu un hilouroniķiem, vēršu uzmanību, ka tie visi strādā daudz labāki, ja uzklāti uz pareizi sagatavotas ādas un atzīstu, ka esmu sagājusi negaidītā kārtainībā:

tīrīšana (no Oridnary šajā jomā man nekas nepatīk, turos pie vecā labā Kanebo milky soap (pirms tam noņemu acis un krāsojumu atsevišķi),
no viegli pieejamām der arī Madaras putas, ja vien nesaskābst);

tad seko toniks (tas arī no kanebo un nekādā gadījumā ne micelārie ūdeņi) un pēc tā esmu izlaidusies tiktāl, ka lietoju vēl izsmidzināmos "dūmekļus", jeb "mist", kā to sauc: šamie pateicīgi sagatavo ādu jau pieminēto serumu uzklāšanai. no rītiem hilouroniķis, vakaros retionolu emulsija + bufete, atkarībā no garastāvokļa. acīm kofeīns taisrītos, kad acu nava.

nu un tad, kad katra kārtiņa iepliķēta, tad var tuč tuč noieties ar sejas krēmu.


Ja par produktlīnijām, tad mans lielākais vārdotājs ir kosmetoloģe G., viņa mani ir aprīkojusi ar Thalgo, Valmont un atsevišķiem produktiem no Madaras, piemēram, infinity sēņu serums un "mistiņi" ir neticami brīnišķi. Vienvārdsakot, kaut kādā brīdī bravūrīgā askēze ir beigusies un nu projektējot vannas istabas skapīti es diezgan rūpīgi skaitīju un rindoju savu biķerīšu krājumu. Jo ir.




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?