putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-01-17 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pieteicos rītvakar uz c-19 testu, drošs paliek drošs

izrādās, mūsu reģionā brīvdienās (un runa ir arī par sestdienu) no 5 c-19 analīžu punktiem strādā tikai 1, centralizētais valsts pieteikšanās tālrunis nestrādā, centralizētā elektroniskā pieraksta saite neveras vaļā. man šķita, ka brīvdienās daudz mazāk veikto testu un pozitīvo keisu dēļ tā, ka cilvēki kūtrāki, neies jau čakarēt sev brīvdienas un tā, bet nē, tam ir objektīvi šķēršļi.

vēl par tēmu. vakar bijām izbraukuši ekskursijā ‘saule, sniegs, sals’ līdz kornetiem, pa ceļam iebraucām apē pēc ūdens. kamēr vīrs gāja veikalā, laiski vēroju apkārt notiekošo. pirmkārt, pie -19° viņi mašīnas vnk neslēdz ārā, piebrauc, atstāj darbojoties, izkāpj visi ārā un aiziet pa darīšanām. bet otrkārt, visiem maskas, pēc veikala atgriežoties mašīnā nodezinficē rokas. nodomāju, kas tad viņiem te apē, mazā pilsētiņā, tāltālu no lielpilsētām, uz robežas, kuru šķērsot īsti nevar, kas tad viņiem te par lielu risku.
vakarpusē atveru ziņas - tur lieliem burtiem, apē plaša mēroga (pilsētas mērogiem plaša) inficēšanās ar c-19, sākusies pansionātā


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?