Meitene_Es ([info]_lb_) rakstīja,
@ 2017-07-24 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brīvdienas? Jā, tās bija.
Gulšņāju jūras krastā un daudz atkal pārdomāju! Nu nenāk par labu tas. Jo vairāk domāju jo vairāk nāku pie secinājuma cik ļoti viss ir nepareizi! Ko darīju nepareizi un ko turpinu darīt nepareizi! Kāpēc gan cilvēkam (man) ir vajadzīgs sev darīt pāri ? Cilvēks (Es) apzinās ka viss notikušais viņu gremdē arvien dziļāk un dziļāk, bet turpina pieļaut vienas un tās pašas kļūdas. Cilvēks cenšas saprast ko darīt, lai kaut kas mainītos, bet nekur tālāk par domām netiek!

Esmu iestrēgusi uz vietas! Gribu daudz ko mainīt, bet man nesanāk. Gribu justies labāk, bet arī tas man nesanāk. Gribu smaidīt patiesi, bet neprotu. Pagaidām tikai samāksloti izliekoties! Kāpēc? Lai apkārtējie liek man mieru un neuzdot jautājumus!!!

Pagaidām turpināšu sēdēt savā drošajā saliņā!

Meitene_

P.S. Lieta


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]reeds
2017-07-30 23:49 (saite)
Varbūt nevajag sevi tik ļoti lauzt. Ja jau ir sūdīgi, tad izbaudi to cik tev ir ahujenna sūdīgi, sūdzies visiem un esi miserable, kamēr izsāpēsi un varēsi justies kā cilvēks atkal. Ne jau vienā dienā tev viss pāries. Citi sirdsāpes pārdzīvo vairākus gadus....citiem pāriet vienā dienā...vnk čill. Ja vēlies kko sevī attīstīt tad fokusējies uz to, ja domā, ka tu esi pamesta vai kkādas attiecības nav izdevušās jo tev ir kaut kāds nepareizs raksturs, tad to tu neizmainīsi, tikai sevi lauzīsi vēl vairāk kopā, kamēr kādu dienu attapsies sēžot uz antidepresantiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?