Aptauja

[ Fill out Poll ] [ View Poll Results ] [ Discuss Results ]

Poll #20693
Open to: All, results viewable to: All

.

View Answers

saklausīju, kā pie pils vārtiem kāds klauvē. Tas ir, ticamākais, ka dauza ar akmeni, vārti ir diezgan tālu no mana kabineta. "Kāpēc man nepasūtīt tevi pie velna? Tev ir desmit sekundes, lai mani pārliecinātu," es teicu neredzamajam viesim.
4 (10.8%)

atdzīvojās signalizācija un manā balsī drūmi noteica: "Golfa laukums. Tūristi. Goda vārds, nometīšu no kraujas". To es pats biju ierakstījis un lepojos ar to.
7 (18.9%)

zem sliekšņa parādījās ūdens tērcīte un durvis redzami ieliecās uz iekšpusi. Siena nepatīkami iekrakšķējās. "Ko, atkal?", es pārmetu Visumam. No sienas nokrita bilde ar suni lejkannā.
9 (24.3%)

izlēmu, ka pieci malki būs tieši laikā, aizrāvos un pēc brīža noliku tukšo pudeli uz grīdas ar pretrunīgu uzvaras un zaudējuma sajūtu vienlaikus. Rīt man izdosies, es cieši nolēmu un uz šīs pozitīvās nots iemigu turpat krēslā.
9 (24.3%)

"Līksmo, mirstīgais, jo tev ir izrādīts liels gods!" ierēcās tējkanna, kura desmit gadus bija uzticīgi vārījusi man kafijūdeni un iztikusi bez tik grandioziem paziņojumiem. Laikam trauka mērs bija pilns.
8 (21.6%)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?