zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Dec. 8th, 2009|09:43 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es jau pirms izbraukšanas biju atcerējusies, ka pasaulē ir tāds ārkārtīgi garšīgs dzēriens kā heress, kuru jāpatērē iespējami bieži un daudz, bet nu šeit mēs to darām vienkārši džedaju līmenī ik dienas, jo piemājas tesko ir daudzu un dažādu heresu paradīze.
ja to sauc par šeriju, tad no mums sanāk britu mietpilsoņi, yay.
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:December 8th, 2009 - 09:50 pm
(Link)
Ļoti garšo. Bet barojošs. Kur īsti u esi, vispār vairs nedzīvo LV? Pa kuru laiku - neko neesmu pamanījusi...
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 8th, 2009 - 10:25 pm
(Link)
nē nē, es tik izbraukusi uz festivālu (nu, dažiem pēc kārtas). tad nu pelnu sev ceļu uz elli ar gastronomiskajām metodēm :)
[User Picture]
From:[info]kants
Date:December 8th, 2009 - 10:23 pm
(Link)
oo, neaizmirsti arī stikla pudelītēs sidru - magnum, ja nemaldos. nu tipa, heresu jau no rīta nedzersi...
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 8th, 2009 - 10:29 pm
(Link)
tā kā es te visus sidrus notestēju jau pagājšreiz (vienīgi uz tuvējām sidrfermām nav sanācis aizbraukt), šoreiz pārslēdzos uz sezonai piemērotākiem apgriezieniem. šoreiz vienīgais sidrs, ko nesu mājās no veikala, ir merrydown vintage dry, un tāpat viņš nav gana dry.
btw, tavas nūdeles neatradām arī īpaši meklējot. rīt pamēģināsim vēlreiz.
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:December 8th, 2009 - 10:38 pm
(Link)
tieši tā, šis ir heresa rudens/ziemas sezons. Ja varētu, laktu Amontillado ikvakarus. Too pity, ka rimčikā ir tikai viens heresa veids vispābā pieejams.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 8th, 2009 - 10:48 pm
(Link)
vot vot, muca amontiljado vīna (šeit prtg jāsāk sist plaukstiņas)

akk jel, kad es atceros, ka mājās rimčonā mani gaida vienas zortes amontillado par 7 lati pudelē, man asaras sariešas acīs, uzlūkojot šobrīd uz galda stāvošo oloroso, kurš komplektā ar vēl neatvērto manzanilla piemājas tesko nāk tev līdzi mājās par 10 mārciņām. es nesaprotu, kā lai to visu aizved mājās :)
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:December 8th, 2009 - 11:01 pm
(Link)
piekrītu visam, ko tu saki un/vai grasies teikt, bet tagad nāc skapī un pastāsti, kā man kļūt par pašnodarbinātu cibiņu, plīīīz.

(nu ok, var arī citu dienu;)

hackers counter system