pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 3., 2012 | 02:32 pm
posted by: reportiere in pajautaa

Kā no dabiskā ierauga cepamu maizi padarīt mazāk skābu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

tante

from: [info]tante
date: Aug. 3., 2012 - 07:15 pm
#

tādiem gadījumiem daba ir radījusi sāli un medu - variējot šo abu mixējumu var gan piešķirt visādas garšas - gan sāļas, gan saldas, gan skābenas, gan arī vispār noņemt visādas garšas..:)

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Aug. 3., 2012 - 09:12 pm
#

tātad, medu nevis cukuru? jo padaudz cukurs viņvakar dikti skābu pataisīja. man ar ķīmiju tā švakāk, tāpēc lūkoju pēc vienkāršām instrukcijām, bet pieļauju, ka cukurs rūgšanā (bet vai arī pie skābuma?) labi palīdz :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 3., 2012 - 09:18 pm
#

vispārZ, gatavojot da jebkādu ēdienu, derētu no cukura izvairīties..:)
kudī ieteicamāk ir lietot medu - gan dabīgāk, gan arī garšas nianses pastiprina/uzjundī/nomāc daudz labāk par tiem mūsdienu nesaprotamajiem cukuriem..:)

Atbildēt | Iepriekšējais


tante

from: [info]tante
date: Aug. 3., 2012 - 09:20 pm
#

p.s. kad es cepu dajebkādu maizi (vispār,rauga mīklas izstrādājumus), es parasti lietoju medu rauga aktivizācijai..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Aug. 4., 2012 - 01:30 am
#

paldies, būsim mēģināt :)

Atbildēt | Iepriekšējais