tādiem gadījumiem daba ir radījusi sāli un medu - variējot šo abu mixējumu var gan piešķirt visādas garšas - gan sāļas, gan saldas, gan skābenas, gan arī vispār noņemt visādas garšas..:)
tātad, medu nevis cukuru? jo padaudz cukurs viņvakar dikti skābu pataisīja. man ar ķīmiju tā švakāk, tāpēc lūkoju pēc vienkāršām instrukcijām, bet pieļauju, ka cukurs rūgšanā (bet vai arī pie skābuma?) labi palīdz :)
vispārZ, gatavojot da jebkādu ēdienu, derētu no cukura izvairīties..:) kudī ieteicamāk ir lietot medu - gan dabīgāk, gan arī garšas nianses pastiprina/uzjundī/nomāc daudz labāk par tiem mūsdienu nesaprotamajiem cukuriem..:)
from: tante
date: Aug. 3., 2012 - 07:15 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: reportiere
date: Aug. 3., 2012 - 09:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Aug. 3., 2012 - 09:18 pm
#
kudī ieteicamāk ir lietot medu - gan dabīgāk, gan arī garšas nianses pastiprina/uzjundī/nomāc daudz labāk par tiem mūsdienu nesaprotamajiem cukuriem..:)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tante
date: Aug. 3., 2012 - 09:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: reportiere
date: Aug. 4., 2012 - 01:30 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais