pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[tante]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Aug. 3., 2012 | 02:32 pm
posted by:
reportiere
in
pajautaa
Kā no dabiskā ierauga cepamu maizi padarīt mazāk skābu?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {5}
from:
tante
date:
Aug. 3., 2012 - 09:18 pm
#
vispārZ, gatavojot da jebkādu ēdienu, derētu no cukura izvairīties..:)
kudī ieteicamāk ir lietot medu - gan dabīgāk, gan arī garšas nianses pastiprina/uzjundī/nomāc daudz labāk par tiem mūsdienu nesaprotamajiem cukuriem..:)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: tante
date: Aug. 3., 2012 - 09:18 pm
#
kudī ieteicamāk ir lietot medu - gan dabīgāk, gan arī garšas nianses pastiprina/uzjundī/nomāc daudz labāk par tiem mūsdienu nesaprotamajiem cukuriem..:)
Atbildēt | Iepriekšējais