pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 4., 2009 | 11:01 am
posted by: jack in pajautaa

Sencis stāstīja makten labu ideju, tipa viņam čoms sensenos laikos esot taisījis.

Tipo, paņem ķirbu, veselu, neskartu. Izurbina mazu caurumu, piebāž ar cukuru, cik nu var. Caurumu ar parafīnu un plastalīnu aizkorķē un noliek lai stāv. Pēc X laika perioda, ķirbis iekšā izrūdzis, palicis tikai ādas apvalks un iekšā vīns, kuru atsūc un tālāk nav skaidrs.
Liek raudzēties tālāk vai gatavs dzeršanai?

Kādam ir pieredze ar šādu sentēvu metodi vai darīšana bijusi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Nov. 4., 2009 - 11:07 am
#

dzirdēts nav, bet izmēģināt jau nav dārgi; ziņo par rezultātu!

Atbildēt


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Nov. 4., 2009 - 11:12 am
#

Dzirdēts IR, bet mēģināts nav. Esot diezgan jāfiltrē un tas vīns dikti daudz nesanāk. Piektdien varu uzjautāt ko sīkāk cilvēkam, kas man to stāstīja.

Atbildēt | Diskusija


jack

from: [info]jack
date: Nov. 4., 2009 - 11:16 am
#

Vot uztaujā.
Es laikam nomēģināšu, domāju ko darīt tālāk

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Nov. 4., 2009 - 11:39 am
#

Mana ōma reiz šitādu taisīja - sen jau. Viņa ar'ī kaut kādu tādu ķirbi uz skapja turēja un tas viss beidzās tā, ka tas ķirbis viņai sapuva un to ļi nokrita zemē, toļi izjuka tur pat un iztecēja pa visu skapjaukšu, skapi un grīdu.. :D

Atbildēt


from: [info]vilibaldis
date: Nov. 4., 2009 - 12:01 pm
#

ar ķirbi nezinu, bet ir darīts ar arbūzu, tur galvenais nepārturēt, lai nesāk pūt.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Nov. 4., 2009 - 03:08 pm
#

vot jā, baigi jāvaktē

Atbildēt | Iepriekšējais