« previous entry | next entry »
Aug. 29., 2009 | 06:36 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

kādam nav boles recepte, kur būtu sastāvā plūmes, šampis, arbūzs, iespējams, vēl kaut kas? gribas izmantot dārza labumus, bet nav ne jausmas, kā plūmes ar šampi ietu kopā. un arbūzā domāts pildīt. anyone? bet baigi deg :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

ю

from: [info]ttp
date: Aug. 29., 2009 - 06:39 pm
#

arbūzu vajag izgrebt, atsēklojot (heh) gabaliņus salej iekšā šampi, šņabīti, kādu foršu sulu (apelsīnu, citronu, greiprūtu) un tad met iekšā visus augļus un ogas un ko tik vēl ne - vari iejaukt brūno cukuru, bet augļiem pašiem cukurs iekšā ir daudz un medus šņabītis ar labi saietas kopā. un gatavs

Atbildēt | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Aug. 29., 2009 - 06:46 pm
#

jāņogas, āboli un plūmes, nez, derētu?
bet paldies milzīgs :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ю

from: [info]ttp
date: Aug. 29., 2009 - 06:47 pm
#

interesants salikums, bet būtu jāiet visam kopā
galvenais apēst auglīšus!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Aug. 29., 2009 - 06:48 pm
#

paldies :))))))

Atbildēt | Iepriekšējais


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Aug. 30., 2009 - 02:17 am
#

nezinu, vai tā ir tradicionālā boles gatavošanas metode, bet tajā vienīgajā reizē, kad šādā pasākumā piedalījos un asistēju, boli gatavoja diennakti. sākumā sagriež augļus, aplej ar šnabi un atstāj stāvēt diennakti. tad lej klāt vīnu, vermutu, sulu. domāju, ka tavā gadījumā ar šnabi vajag apliet plūmes un ābolus, un tad nākamajā dienā likt klāt arbūza gabaliņus kopā ar atdalījušos sulu (noteikti tāda būs), un jāņogas kā dekoru. bet ieteiktu vēl kaut kādus augļus paņemt un arī sulu.

Atbildēt | Iepriekšējais