aleja

Aug. 30., 2009 | 02:17 am
No:: aleja

nezinu, vai tā ir tradicionālā boles gatavošanas metode, bet tajā vienīgajā reizē, kad šādā pasākumā piedalījos un asistēju, boli gatavoja diennakti. sākumā sagriež augļus, aplej ar šnabi un atstāj stāvēt diennakti. tad lej klāt vīnu, vermutu, sulu. domāju, ka tavā gadījumā ar šnabi vajag apliet plūmes un ābolus, un tad nākamajā dienā likt klāt arbūza gabaliņus kopā ar atdalījušos sulu (noteikti tāda būs), un jāņogas kā dekoru. bet ieteiktu vēl kaut kādus augļus paņemt un arī sulu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: