Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-04-13 17:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
skatos: http://filmix.net/tv/87511-recept-na-million-2014.html
Patiesībā profesionāliem pavāriem ir handikaps, jo viņi jau ir pieraduši gatavot "uz minūtēm", restorānā jau citādi nevar. Beeeet patiešām garšīgu soļanku, boršču, harčo, vai teiksim vienā no raidījumiem gatavoto jahni (http://www.gotovim.ru/recepts/meat/pork/2066.shtml) NEVAR pagatavot 15-20-25 minūšu laikā. Fiziski nevar, jo garšas "nesakodīsies". Būtībā - produktu sacūkošana.
Nabaga tiesneši, kam tas viss jāēd!:D


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?