atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:02 pm: Labrīt. Esmu jau ielikusi krāsnī cepties maizi (šoreiz no auzu pārslām, zirņu miltiem, klijām un kumina), šodien plānoju vārīt jēra zupu ar kāļiem un bietēm, kā arī tunča salātus ar zirņūdens majonēzi tm inese_tk. Dārzs ir arī piebiris pilns ar āboliem, tāpēc ieliku saldētavā kokospienu, lai var vēlāk uzputot par vegāno putukrējumu ko ēst vai nu vienkārši ar ceptiem āboliem vai kādu no ābolkūkas variantiem.

Comments

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:September 30th, 2017 - 12:24 pm
(Link)
kokospiens, lai putotu, ir jāliek saldētavā?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 30th, 2017 - 12:34 pm
(Link)
Nē, var ielikt ledusskapī bet tad tam tur jāstāv 12 stundas, lai cietā daļa nostājas pa virsu un šķidrā ir apakšā.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:September 30th, 2017 - 12:36 pm
(Link)
skaidrs, jo jāputo tikai cietā daļa
[User Picture]
From:[info]zum
Date:September 30th, 2017 - 12:25 pm
(Link)
Ak tā arī var?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:September 30th, 2017 - 12:39 pm
(Link)
Jocīgi, ka es arī sāku ierastu ar "labrīt". Tas bija nejauši. Man ir pilnīgi cita problēma - mājās nav nekā, ko ēst, tikai daži cieti nektarīni. Gribētu kaut ko pasūtīt, bet tie pasūtāmie ēdieni ir tik negaršīgi.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 30th, 2017 - 12:40 pm
(Link)
Kas ir sauso lietu skapītī? Auzu pārslas ir? Kaut kādi konservi?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:September 30th, 2017 - 12:43 pm
(Link)
jap, ir zivju konservi, zaļie zirnīši, rīsi, kaut kādi putraimi. jā, paldies, kad tā padomā - viss taču ir.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 30th, 2017 - 12:45 pm
(Link)
jā, izklausās, ka kaut ko var uzčinīt. va tam pieiet kā matemātikas uzdevumam.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:September 30th, 2017 - 12:51 pm
(Link)
Gan es vēl kaut ko atradīšu. Paldies par ideju meklēt mājās.
From:[info]tiesibsargs
Date:October 1st, 2017 - 04:26 pm
(Link)
pieprasu maizes recepti studijā!
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 1st, 2017 - 09:23 pm
(Link)
6-8 dl auzu pārslas
3-4 dl bezglutēna milti (auzu, zirņu, rīsu)
pustējkarote sāls
ūdens, lai sanāk bieza lejama masa, kas pati no sava svara izlīdzinās plakana
+ garšvielas, sēklas, ja grib
Samaisa, uzlej uz cepamā papīra pa visu pannas laukumu, cep 20-40 min 180-200 grādos (līdz virsma sāk izskatīties mazliet pēc tuksneša)
Powered by Sviesta Ciba